maanantai 1. kesäkuuta 2009

Tiivistä treenausta

Kesä tuo mukanaan tiiviin treenikauden, blogin päivityskin kärsii. Kesän treenilukkari:

Maantaisin Umbran agilitytreenit.
Tiistaisin Keksin agilitytreenit.
Keskiviikkoisin Keksin tokotreenit.
Sunnuntaisin miun vetämät treenit.

Viimeisimmän päivityksen jälkeen olen ehtinyt treenaamaan Umbran kanssa kahdesti, perjantaina treenattiin ihan kaksisteen ja tänään omassa ryhmässä. Perjantaina treenattiin haltuunottoa ja puomia, tänään haltuunottoa, keinua ja keppejä. Tänään tehtiin myös Umbran kanssa ihan omana treeninä vähän suoraa, ettei kaikki ole nyt sitten haltuunottoa. Kepit ovat ihanan innokkaat. Puomille tarvittaisiin vauhtia - tasapainoillaan vauhdin ja tarkkuuden välillä, nyt olisi taas tarkkuutta, vaan vauhtia pitäisi saada lisää. Tähän vauhdin tavoittelussa ajattelin ottaa alastulolle lelupalkkauksen avuksi. Muuten treenit sujuivat innokkaasti kuumuudesta huolimatta.

Keksin kanssa ollaan oltu viimeisen päivityksen jälkeen treenailemassa agia, tokoa ja kisoissa. Treeneissä otettiin lyhyiden välejen ohjausta ja keppikulmia sekä kokeiltiin ajella toistemme koirilla - miä ohjasin nopeata flättiä. Ihan huippukivaa! :) Lauantaina oltiin Stadi Gamesissa, tehtiin kaksi hyllyä, mutta hyppyradalla oli jo oikein hyvääkin menoa. Jälkimmäisellä agiradalla vauhti hiipui, kuuman sään takia ehkäpä. Toko treeneissä tehtiin liikkeestä seisomaanjäämistä (Ja kyllä se kotona ja kentällä osaa!), tokohyppyä, paikkamakuuta ja seuraamista.

Vaikka vilinää ja treenejä riittää, on tosi ihana, kun on kesä ja voi treenata omalla kentällä ja saa treenata niin paljon kun sielu sietää.

Ei kommentteja: