lauantai 5. joulukuuta 2009

Umbra tarkeissa

Umbra kävi eilen virallisissa lonkka- ja kyynäräkuvissa sekä silmäpeilauksessa. Lisäksi kuvautin ylimääräisenä Umbran selän. Eläinlääkärinä oli Jerker Mårtenson.

Umbran silmät olivat täysin terveet. Lonkkamaljojen eläinlääkäri sanoi olevan matalat, minkä vuoksi lonkat eivät hänen arvionsa mukaan A:n arvoiset. Jos miä oikein tuota eläinlääkärin antamaa lappua tavasin, lonkat lähtivät kennelliittoon siis C:nä. Tämä ei ole miulle mikään yllätys Deleten, Lunan, Ursan kuin Okrankin tulosten perusteella. Eläinlääkäri sanoi kuitenkin, että nuo lonkat eivät todennäköisesti ikinä vaivaa koiraa mitenkään kun se vaan pidetään hoikassa kunnossa. Se ei varmaan tule olemaan ongelma tuon meidän kaitaluisen kanssa, eilen punnittiin se eläinlääkärin vaa´alla 12,5 kiloiseksi.

Rauhoituksesta toivuttuaan Umbra oli hiukan rauhaton ja piippaili. Miä luulen, että tähän vaikutti se, että sille tuli melkein vuorokauden paasto, saatuaan illalla ruokaa se rauhoittui. Toki se saattoi olla vähän pöllyssäkin siitä rauhoitusaineesta. Tänään Umbra on ollut jo oma reipas itsensä.

Ei kommentteja: