keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Agitreenejä

Ihan alkuun anteeksipyyntö, huomasin, että muutama kommentti on julkaisematta, mutta tämä työsuhdekone ei jostain syystä toimi yhteistyössä bloggerin kanssa tai sitten jommassa kummassa on joku väliaikainen vihre. Mutta siis julkaisen kommentit heti, kun muistan hoitaa asian kotona.

Mutta nyt siis agilitystä: Eilen olin taas sijaisena vetämässä yhtä ryhmää, itseasiassa sitä, johon me Umbran kanssa päästään treenaamaan. Siellä oli vain kaksi koirakkoa paikalla, joten miä sain treenata vähän agilityä sekä Umbran että Keksin kanssa. Mulla oli treeneissä mukana koko kolmikko, jotka odotti nätisti häkeissä kentän laidalla. Täällä on tosi kätevästi rakennettu kentän reunalle kiinteitä häkkejä, joissa koirat voi odottaa ja niissä nuo omat odotti vuoroaan.

Treenissä oli teemana takaaleikkaus ja kepeille sisäänmeno ja näitä sitten treenailtiin. Umbran kanssa treenit sujui tosi hyvin, se hyppi 50-55 cm esteitä eikä kieltänyt kertaakaan. Vauhtia oli myös tosi hyvin. Nyt miun pitää vielä katsoa keinun ja renkaan tilanne ja sitten, jos ehdin ennen juoksuja, voisin käydä kisoissa pyörähtämässä. Ehkä...

Keksillä oli vaan sika-siistiä, se oli ihan kilareissa siitä lähtien, kun se näki, että miä kaivoin treenirepun esiin. Keksin kanssa tehtiin ennen treenejen alkua jo kontakteja ja rengasta sekä otettiin tokoa. Ja jotain on tapahtunut; tuo koira toimi kuin unelma. Paikallaolon miä korjasin nyt niin, että kun Keksi alkoi nousta, komensin sen takaisin maahan ja se totteli oikein hyvin. Seuraaminen on nyt myös tosi napakkaa ja nättiä. Siis miun ja Keksin mittapuulla. Miä aion nyt treenata sitä ja sitten jossain vaiheessa mennä taas alokkaaseen pyörähtämään.

Tosca nyt vaan oli ja hengaili ja keräsi kehuja, kuinka nuorekas 12-, pian 13-vuotias se onkaan. Ja tietysi koko porukka pääsi ihka ensimmäistä kertaa miun kyydillä treeneihin. :)

Ei kommentteja: