perjantai 26. elokuuta 2011

Muutoksen tuulet

Me muutettiin pari viikkoa sitten Hyvinkäälle ja sen vuoksi on bloggailu ja treenit ollut tauolla. Perusarkea ollaan rullattu ja siinä oheessa tutustuttu uusiin lenkkimaastoihin, jotka ovat tosi kivat. Myös uusi koti on oikein kiva ja tilava. Umbrakin on siellä oppinut kulkemaan portaissa, kun asunto on kahdessa kerroksessa. Onneksi portaat ei ole liukkaat, muuten Umbra varmaan kieltäytyisi kulkemassa niissä. Oma piha on kiva, melko iso rivarin pihaksi ja rauhaisa, vaikkakin se pitää vielä aidata. Toistaiseksi tytöt pääsevät siis yksi kerrallaan valvonnan alla yksinolonsa jälkeen pihalle pissalle.

Kitka kasvaa ja komistuu, tällä hetkellä se on Umbran korkuinen ja menettänyt molemmat yläkulmurinsa teille tietämättömille. Alakulmurit sen sijaan ovat vielä paikoillaan. Kitka ei ole enää hetkeen tehnyt sisälle, miä en edes muista, että milloin se on viimeksi sisälle lirauttanut. Ja ikää on siis vasta vajaa viisi kuukautta, joten miun mielestä sisäsiisti ei todellakaan tarvitsisi vielä olla, mutta onhan se tietysti kiva, että ei tarvitse luututa lattioita. Kitka on reipas ja iloinen ja jotenkin kovin helppo. Umbran kanssa kun on aina pitänyt vähän miettiä, että mihin suuntaan sen kolmentuulen hattu milloinkin on kallellaan. Kitka vaan on, tekee ja menee sekä rakastaa ihmisiään ja koirakavereitaan, myös Keksiä, joka välillä murahtelee Kitkan rakkaudenosoituksille vanhemman oikeudella.

Syyskuun alussa meillä alkaa agilitytreenit taas Umbran kanssa ja Kitkan kanssa puolestaan pentutottis. Tosi kiva päästä taas kiinni harrastuksiin tämän muuttorumbran jälkeen, innolla odotan molempia.

Ei kommentteja: