keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Kitka pussissa

Kitkan henkilökohtainen agilityn alkeiskurssi jatkui eilen. Otettiin ennen meidän omia treenejä vähän putkea, puomia kosketusalustan kanssa ja pussia.

Putkeen se menee jo tosi hyvin, pitää alkaa ottamaan enemmän mutkaputkia. Puomilla se on ihan innoissaan, joten mennään vielä sitä kytkettynä. Kosketusalustalle se pysähtyy oikein hienosti, saahan sieltä namia. Meidän täytyy kyllä jatkaa vielä jonkin aikaa puomia kytkettynä, sen verran vauhdikasta Kitkan meno on.

Avustaja nosti pussin kangasta kahdella ensimmäisellä kerralla, joista ihan ekalla kerralla Kitka tuli pussista sellaisella vauhdilla, että liukastui tai kompastui omiin ja avustajan jalkoihin ja heitti kuperkeikan. Yksinkertaisuudessaan Kitka on kuitenkin niin nerokas, ettei se säikähtänyt siitä, vaan kolmannella kerralla se meni pussin jo ihan normaalisti, vaikkakin aikamoisella vauhdilla. Se on ihan hassu, kun se on niin täynnä intoa ja täpinää puolillaan. :)

Umbran kanssakin treenit meni oikein hyvin. Otettiin 15 esteen rataa kisanomaisesti. Ekalla radalla Umbra oli vähän tahmea, mutta toisella radalla se jo kulki reippaammin. Molemmat radat sujui Umbramaisen varmasti, ekalla kerralla tippui ensimmäinen rima, mutta toinen kierros meni puhtaasti. Ei me kyllä todellakaan oltu nopeimia, mutta jälkimmäisellä radalla aika oli jo ihan kelpo. Kaikkiaan siis oikein hyvä mieli jäi treeneistä.

Ei kommentteja: