sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Umbra hakee hangessa

Muu elämä on pitänyt kiireisenä, mutta nyt päivitys tännekin.

Umbra oli tänään ensimmäistä kertaa hakutreeneissä juoksujen jälkeen ja ne sujui olosuhteisiin (lue:hankiin) nähden hyvin. Umbra lähti innolla hakemaan maalimiehiä, menipä jonkun metrin umpihangessa, ennen polulle hakeutumistakin. Tyyppi oli ihan innoissaan, toivotaan, että valeraskaus jää näin lieväksi ja se ei vaikuta tekemisen intoon. Agia mennään kokeilemaan ensi viikolla, miten se sujuu juoksujen jälkeen.

Keksin kanssa oltiin viikko sitten treenaamassa, miä vedin kyllä treenit, mutta treenaisin itsekkin hiukan ja näytin jotain juttuja Keken kanssa. Treeneissä aiheena oli lähdössä odottaminen ja twist, joista ensimmäinen tuotti enemmän vaikeuksia, kun Keksi oli niin into piukeana. Hienosti ja reippaastihan tuo treenasi, kyllä se kovasti vieläkin nauttii tuosta agilitystä, kun vaan hypyt ei ole liian korkealla.

2 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Moikka, kävin pitkästä aikaa kurkkaamassa teidän blogia ja teillähän on ollut vauhdikas vuoden alku :) Aloitin Retullekin treeniblogin (osoite löytyy tän viestin yhteydestä) ja lisäsin teidän blogin sinne luetteloon, voin sitten käydä useammin kurkkimassa päivityksiä.

En tiennytkään, että ootte aloittanut haun treenaamisen Umbran kanssa! Missäs treenailette?

Katja kirjoitti...

Me treenataan hakua sellaisessa lappalaiskoirien hakuporukassa, ei siis missään yhdistyksessä.

Hakuhan on miulle ihan uusi tuttavuus, joten sen saloihin miua on opastanut porukan kokeneemmat harrastajat.

Umbra tykkää hausta kovasti ja on tajunnut ideaa jonkun verran. Lumien lähdettyä nähdään sitten paremminkin, mitä se on oppinut, kun se pääsee liikkumaan paremmin.