maanantai 29. maaliskuuta 2010

Umbran paluu treeneihin juoksujen jälkeen

Eilen meillä oli agilitytreenit, jotka miä vedin. Miulla meinaa taas mennä pupu pöksyyn sen Katsemuksen mölliagilitykisan kanssa, joten miun oli pakko kokeilla, kulkeeko tuo koira yhtään, vai onko se ihan mamma-fiiliksissä. Miun isoksi yllätykseksi Umbra liikkui melko hyvin, suorilla ja helpoissa kohdissa se eteni hyvin, vaikeammissa välistä vedoissa ja takaakierroissa se hidasti vauhtia. Tämä johtui osittain kyllä ohjauksesta, tai tarkemmin sanottuna sen hitaudesta ja toisaalta parissa kohdassa siitä, että kiirehdin liikaa.

Kontaktit Umbra otti tosi hyvin, siinä ei ollut ongelmaa ja puominkin se meni ihan ok temmolla. Paljon paremmin siis sujui, kun kesällä juoksujen jälkeen. Jee. Eli en saanut ainakaan vielä syytä perua sitä Katsemuksen agilityyn osallistumista. Toki meidän pitää katsoa, mihin korkeuteen siellä rimat laitetaan makseille ja miten tässä sitä ennen tuo hyppy lähtee kulkemaan, eilen Umbra meni sellaisilla 40-45 cm hypyillä.

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Tsemppiä Katselmuksen mölliagiin! Minäkin ilmoitin Viiman (9v) ekaan mölliagiin juuri tuonne katselmukseen, mutta paikan päällä vasta katson, että kannattaako sen kanssa yrittää :D

Rohto ja Ravja kirjoitti...

No himpskatti vieköön! Ei mittään puhheita perumisista ;) Katselmuksen mölliagility on perinteisesti ollut "kaikki joukolla kokeilemaan" -tyylinen, eli moni osallistujista ei välttämättä ole kovin montaa kertaa esteitä edes nähny, tehän ootte siellä moneen verrattuna jo ihan ammattilaisia (mutta ei ne muut sitä tiiä ;)). Eiku mukkaan vaan!