torstai 13. toukokuuta 2010

Kiirettä pukkaa

Umbran synttäreiden jälkeen ollaan palattu treenaamaan omalle kentälle, missä on kahdet agi treenit ollut. Treenit on mennyt hyvin, mutta vauhti ei ole vielä palautunut juoksujen ja valeraskauden jäljiltä sellaiseksi, mitä se on parhaimmillaan ollut. Näillä kuitenkin mennään, viimeksi tajusin sentään sen, että siinä vaiheessa jos Umbra ei enää leiki, niin sitten sitä palkataan namilla. Umbra kyllääntyy jossain vaiheessa treenejä leluihin, mutta senkin jälkeen se tekee reippaasti töitä namipalkalla. Näiden välillä tasapainoillaan siis. Erilaisten hyppykulmien kanssa on paljon töitä tehtävänä, varsinkin kun korkeutta nostetaan. Kepit on hyvin muistissa, kuten myös kontaktit.

Keksin kanssa ei vielä töiden vuoksi olla päästy sen omaan ryhmään treenaamaan, mutta ollaan tehty pieniä treenejä Umbran treenejen yhteydessä. Tokoa ollaan nyt treenattu pari kertaa ja tauko on tehnyt terää meille molemmille. Vaikka aluksi tuntui, ettei Keksi muista mitään, positiivisia yllätyksiäkin on; seuraamisessa paikka on parantunut ja parantuu, paikallaoloissa Keksi on pysynyt nyt maassa, tosin olen palkannutkin sitä tiiviisti ja hypyn se muistaa. Oikein mukava treenata taas tokoa ja kivasti on kaikkiaan mennyt, olen oikein tyytyväinen.

Hakutreeneissäkin käytiin taas tänään Umbran kanssa ja oikein mukavaahan se oli. Tehtiin neljä hakua, joista kaksi ensimmäistä niin, että Umbra näki maalimiesten menevän piiloon, minkä jälkeen yksi lyhyen matkan haku ilman näköhavaintoa ja sitten vielä yksi näköhavainnolla loppuun. Umbra hämääntyy vielä, kun se ei näe maalimiehen menevän piiloon, mutta tänään se kuitenkin hetken pyörittyään lähti matkaan ja löysi maalimiehen hienosti. Seuraavalla kerralla voisi ottaa samalla tavalla, mutta nuo helpommat haut niin, että viedään maalimies paikoilleen Umbran kanssa yhdessä. Parin tälläisen jälkeen lyhyt haku nenää käyttäen ja sitten vielä yksi helppo loppuun, että into säilyy. :)

Ei kommentteja: