perjantai 18. kesäkuuta 2010

Agia, hakua ja taas agia

Kesä ja koirien treenikausi ovat parhaimmillaan. Maanantaina oli Keksillä agilitytreenit, keskiviikkona oltiin hakumettällä Uuven kanssa ja tänään oltiin treenaamassa taas agia koko porukka.

Maanantain treeneissä otettiin tosi haastavia vientejä kepeille putkelta ja kontaktille vientiä vinosta kulmasta sylkkärillä (tätä en ehtinyt tehdä) ja ohjattuna treeninä vekkiä. Keksi teki tuttuun tapaan töitä iloisesti ja innolla. Keppikulmat se hakee hyvin, jos vaan itse ei sohlaa ja vekkaus auttaa sitä oikealle linjalle, kuten pitääkin ja tekee sen linjoista taloudellisempia.

Keskiviikkona oltiin siis hakutreeneissä, Umbralle tehtiin kaksi viuhkaa, jotka sujuivat hyvin, toinen puoli oli hankalampi, liekö maasto tai tuuli tai molemmat vaikuttivat tähän. Näitä vaan lisää Uuvelle, seuraavalla kerralla voidaan kasvattaa matkaa. :) Umbra haukkuu jo hyvin maalimiehelle, toki sitä pitää vielä haukuttaa.

Tänään oltiin treenaamassa agia, siellä treenasin lähinnä Umbran kanssa hyppyjä. Treenikaverilla oli hyviä vinkkejä hyppyjen treenaamiseeen ja päästiin hyvin alkuun, mutta eiköhän tässä riitä työsarkaa pidemmäksikin aikaa. Keksin kanssa otin myös vähän hyppytekniikkaa ja välistävetoja. Näitä pitää jatkaa!

Ei kommentteja: