tiistai 22. maaliskuuta 2011

Katselmus 2011

Me oltiin viime viikonloppuna Psl:n Katselmuksessa Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa. Osallistuin Umbran kanssa möllitokoon ja Jyri vei sen Avo1 narttujen ulkomuotoluokkaan. Möllitoko oli hyvää treeniä, oli kiva huomata, että näinkin vähällä treenaamisella oltiin saatu jotain aikaan. Miähän siis aloitin liikkeenomaisen treenaamisen, kun ilmoitin Umbran tuonne joku kolme-neljä viikkoa sitten. Ulkomuotoluokassa Umbra sai sinisen nauhan. Arvostelu oli oikein hyvä ja koiran näköinen, kierteiset takaraajat ja turkki olivat ne seikat, jotka maksoivat punaisen nauhan. Tässä Lasse Tuomisen arvostelu Umbrasta:

"Oikeantyyppinen, keskikokoa hieman pienempi, kevytrakenteinen, rungon mittasuhteet oikeat. Pää hyvä. Takaraajoissa hieman ulkokierteisyyttä. Karvapeite oikeanlainen, pohjavilla puuttuu karvanlähdön takia. Luonne hyvä."

Möllitokono pisteet lisään myöhemmin vielä tänne, jos muistan ja kunhan saan ne käsiini.Umbra Katselmuksessa kesätukassaan.
Kuvaaja: Aino

Lahjaksi hyvin menneestä Katselmuksesta Umbra sai steriloinnin ja mahdollisesti myöhemmin sitten jonkun vähän kivemman jutun. :)

Ei kommentteja: