keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Umbran ekat agitreenit uudessa hallissa

Eilen meillä oli sitten vuorostaan ensimmäiset agilitytreenit Hyvinkään hallissa. Miä jänskäsin vähän etukäteen sitä, miten treenit menee, kun Umbra ei oikein viime talvena toiminut hallissa. Meillä oli onneksi aika simppeli treeni hypyillä ja putkella. Harjoituksen sai tehdä joko takaaleikkauksella tai peruskieputuksena. Miä kokeilin ensin sitä takaaleikkausta ja pienen haparoinnin jälkeen se sujui oikein hyvin. Otettiin vaan kaksi onnistunutta toistoa ja jätettiin siihen. Lopuksi miä sitten yritin vielä tehdä harjoitusta uudestaan, mutta Umbran keskittyminen oli herpautunut seuraavien koirien tullessa radan vierelle, joten ensimmäisellä yrityksellä se vähän haahuili ja toisella, joka meni muuten hyvin, oli tahmea. Otin saman treenin vielä persjätöllä ja se sujui paremmin, Umbra sai hienosti vauhtia. Muutenkin miä oon huomannut, että persjätöt toimii Umbran kanssa kuin häkä, se innostuu niistä. Niitä pitää siis muistaa käyttää, kun saa valita ohajusta. Toki oli tosi kiva huomata, että nuo takaaleikkauksetkin onnistui niillä ensimmäisillä kerroilla niinkin hyvin, vaikka Umbra ei ole mikään megairtoava.

2 kommenttia:

sosuka kirjoitti...

Hauskaa, että olette päässeet kokeilemaan teidän uutta kotihallia!!! :D

Parin viimeisen vuoden sisällä musta on tullut suhteellisen haka juurikin persjätöissä (sen jälkeen kun uskalsin ruveta käyttämään niitä). Selkeästi ovat tuoneet Ursankin menoon lisäpotkua. Mm. monessa pakkovalssitilanteessa olen ruvennut käyttää "pakkopersjättöä" (en kyllä tiedä, tuskimpa tällaista termiä on oikeasti olemassakaan... ;) ) ja ilokseni toimivat paremmin kuin hyvin.

Katja kirjoitti...

Joo, ne toimii Umbrallakin tosi hyvin. Siellä Koiviksen epiksissäkin ne paikat, joissa tein niitä, oli vauhdikkaampia kuin perusvalssit. Toki riippuu ja roikkuu vähän paikasta, mikä sopii. :)