sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Umbran agia ja Kitkan tokoa

Tällä viikolla Umbran agilitytreeneissä oli tosi kiva radanpätkä, jossa treenattiin aika haastavaa syheröä ja putken pimeitä päitä. Lisäksi treenattiin keppejä itsenäisenä esteenä. Umbra alkaa olla sinut hallin kanssa ja se treenasi tosi reippaasti. Treenikaveritkin huomasi eron. Ja miä maltoin hyvin tehdä toistoja vain tarvittavan määrän.

Kitkalla jatkui tokotreenit tänään. Miulta meni kokonaan ohi ilmoittautuminen Pentutoko 2:seen, mutta onneksi meidän vetäjä on niin kiva, että otti meidät ekstrapaikalle, kun kysyin, josko oltaisiin saatu mennä ryhmän kanssa samaan aikaan treenaamaan vaikka itsenäisesti, koska se häiriön alla työskentely on Kitkalle kaikkein vaikeita. Kahdestaan kun käydään treenaamassa, niin Kitka toimii tosi hienosti, se tuntuu oppivan asiat tosi nopsasti. Tänään treeneissä sitten se taas haukkui jonkinverran aluksi, mutta rauhottui loppua kohden. Treeneissä oli tietysti sille uusia koiria, mikä oli jännittävää. Treenien aiheina meillä oli tervehtiminen, paikallaolo istuen ja maaten sekä seuraamisen liikkeellelähtö. Paikallaolot meillä on mennyt paljon eteenpäin, nyt miä pääsen jo kiertämään Kitkan ilman että se liikkuu. Paikallaoloa makuulla miä en oo juuri treenannut, joten se pitää ottaa nyt seuraavaksi työn alle. Kotitehtäväksi tulikin paikallaolo sekä kontakti. Tosi kivaa oli treenata ja Kitkakin oli treenien jälkeen taas ihan naatti.

2 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Teillähän on hyvin lähtenyt siellä Hyvinkäällä treenit sujumaan :)

Mun blogissa ois teille haaste ;)

Katja kirjoitti...

Kiitos haasteesta, mutta jätän väliin, en keksi mitään sellaista kiinnostavaa, mitä haluaisin kertoa näin julkisesti. Hyvää syksynjatkoa ja toivottavasti pian tulee lunta!

Katja