sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Hyppyä

Tänään tokotreeneissä meillä oli aiheena hyppy. Ennen treenejä miä kyllä harjottelin siinä kentsulla ihan vaan rauhassa olemista, seuraamista ja niitä käännöksiä. Aikaisemmista virheistä viisastuneena miä vaadin Kitkalta jo nyt super-tiivistä seuraamista, ihan iholla kiinni ja oikeella kohdalla. Jos se tästä nyt sitten vähän väljentää sitä, niin se ei sitten haittaa niin, se on silti TOKO-seuraamiseksi ihan jees. Seuraamiset sujuikin tosi hyvin, ahneena koirana Kitka rakastaa sitä, että se saa nameja siitä, että se vaan kävelee.

Tokohyppy sitä jännitti, kun se oli aika korkea ja sinistä pressukangasta, mutta sitten, kun se laitettiin matalammaksi, se sujui ihan jees. Mut tässä vaiheessa siis mentiin vasta yli siitä, ei mitään ihmeellisempää.

Kivaa oli silti ja Kitka käyttäytyi treeneissä hyvin. Kotimatkalla se myös ohitti itsenään kaksi kertaa suuremman mustan koiran täysin äänettömästi kapealla jalkakäytävällä. Oppi alkanee mennä perille. Kotiläksyä ei tänään tullut, mutta jatkan niitä aikaisemmin annettuja.

Ei kommentteja: