maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kevään ekat hakutreenit

Eipä ole tullut hakua treenailtua koko talvena, mutta tänään päräytettiin treeneihin. Tänne lyhyt yhteenveto, niin muistan seuraavan kerran, missä mennään.

Kitka:
Kitka oli intoa töynnä ja täpinää puolillaan. Se karkasi auton takakontista, vaikka odottaa aina muuten lupaa tulla pois sieltä. Metsään sillä oli myös kova kiire. Se työskenteli innokaasti, vähän se paineli ekaks minne sattuu, mut kyllä se vaikutti töitä tekevän. Henna sanoi, että Kitka saattaa muistaa vielä makkararingin ja sen vuoksi kaahotti niin päättömästi. Tämä voi hyvinkin olla totta. Positiivista oli siis se, että virtaa ja hauskaa oli. Kitka myös haukkui muutamia kertoja maalimiehille, tätä pitää vahvistaa. Matkat oli ehkä jotain 10 metriä.

Umbra:
Umbra tiesi selkeästi mitä se oli tullut tekemään. Se haki ensimmäisen tosi helpon maalimiehen hienosti, katsottiin sillä haukku. Haukkuminen sujui ihan ok tauosta huolimatta. En lähettänyt Umbraa merkiltä maalimiehille, vaan vein sitä vähän lähemmäksi hihnassa ja vapautin sen vasta sitten, kun se oli selkeästi saanut hajun. Umbra etsi kivasti keskittyen maalimiehet. Vain aikaisemmin treenanneen Viiman pissat harhautti sen työskentelyä vähän. Haukut oli sellaisia Umbramaisen varovaisia, niitä pitäisi vahvistaa myös Umbran kanssa.

Kivat treenit oli kyllä, ihanaa oli taas olla tuntitolkulla ulkona. :)

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Teillä meni kyllä tosi hienosti :) Mukavaa nähdä iloisia ja vauhdikkaita (ja nuoria) lappalaiskoiria metsässä työskentelemässä :)