maanantai 15. joulukuuta 2008

14.12 Agitreenit

Meillä oli ratatreenit, joiden yhteydessä leikkimieliset kilpailut. Umbran kanssa ei tehty rataa, vaan ihan pieniä pätkiä ja yksittäisiä esteitä.

Keksin kanssa rata meni hyvin, ensimmäisen riman se pudotti, mutta se johtui siitä (ainakin osittain), että hallissa ei ollut tilaa jättää sitä tarpeeksi kauas. Saattoi olla myös alkujäykkyyttä. Aika oli kuitenkin kisaavien paras. :) Hyvä me. "Kisassa" sijoituttiin toiseksi, nollan tehneen treenikaveri koirakon jälkeen. Toisella kierroksella yritin muuttaa ohjausta parissa kohdassa, mutta pipariksi meni ja Keksi ampui A:lle omia aikojaan. Plääh. Otin uudestaan koko radan ja sujui hyvin, erityisesti olin ylpeä sylkkäristä, jonka tein radan loppuun. Keksi oli oma itsensä - reipas, iloinen ja kohtuu vauhdikas. :)

Umbran kanssa otettiin omalla vuorollamme A:ta kosketusalustojen kanssa - Umbra tajusi jo koskettaa alustaa A:llakin ylös ja alastullessa, pari kertaa hyppäsi jomman kumman yli. Silloin olin vaan, että pöh, tehdään uusiksi. Hyvin sujui! :)

Otin ihan yksinkertaisin ohjauskuvioita - hyppy-putki-hyppy ja siinä saatiin hyviä, vauhdikkaita pätkiä tehtyä. Yhteen tummaan putkeen Umbra ei halunnut mennä, vaan alkoi jäkittämään. Otin myöhemmin sen kanssa vielä putki-aita pätkän ja se sujui iloisesti ja vauhdikkaasti. Treenit sujuvat kuitenkin koko ajan paremmin ja iloisemmin. Nyt Umbra taas taisteli innokkaasti lelusta, eikä namipalkkana mukan ollut (Jyriltä lainattu) jauhelihapihvikään vauhtia hidastanut. Palkat siis sellaiseksi, että Umbra kokee saavansa riittävän palkan tekemisestä. :)

Ei kommentteja: