maanantai 8. joulukuuta 2008

7.12. Umbran treenit

Eiliset agilitytreenit sujuivat paljon viikontakaista paremmin. Me oltiin Umbran kanssa kahdestaan liikenteessä, Keksi oli kotona viettämässä vapaailtaa kisojen ja eilisen hieronnan vuoksi.

Otin puomilla kosketuskontakia ja se toimii!!! Muutaman kerran Umbra hyppäsi ylösmenossa olleen kosketusalustan yli, mutta muuten se on kyllä tajunnut jutun juonen ja alastulolla se otti kosketusalustan joka kerta! Miä oon aika ylpeä ja iloinen. Meidän hallilla on myös matala harjoituskeinu, jota ensin rämäyteltiin Umbran kanssa ja sen jälkeen otettiin muutaman kerran - ja Umbra ei pelännyt yhtään. :)

Lisäksi miä treenasin helppoja juttuja - loivia mutkia, suoria ja valssia. Tehtiin vielä niin, että vetäjä piti Umbraa kiinni ja heitti miulle sen lelun, että saatiin se kiihtymään ja sitten mentiin. Ja vauhti oli taas kohdallaan ja meno iloista. Otin muutamia hiukan erillaisia ohjauskuvioita ja pääsin lopettamaan lennokkaaseen ja iloiseen suoritukseen. Jäi kummallekin hyvä mieli treenistä. Nyt miä aion ottaa ainakin kuukauden ajan Umbran kanssa vaan helpohkoja treenejä, sellaisia ykkösluokan/möllikisojen tasoisia, tosin ei kokonaista rataa vaan max. n. 4-8 estettä, riippuen radasta ja soveltaen harjoituksen Umbralle sopivaksi.

Ei kommentteja: