maanantai 8. joulukuuta 2008

Itsenäisyyspäivän kisat

Meidän yhdistys järjesti itsenäisyyspäivän kisat yhteistyössä Helsingin seudun kennelpiirin agilityjaoston kanssa. Oli jännittävää olla järjestämässä taas noita virallisia kisoja, varsinkin kun jouduin/pääsin toimiston puolelle töihin. Kaikki sujui kuitenkin oikein mallikkaasti. Hyvä me! :)

Tuomarina oli itävaltalainen Bernd Hübbe, joka on ensi vuoden mm-kisojen päätuomari, joten siinäkin mielessä oli kiva startata - uusi tuomari ja uudet kujeet. Kisoihin osallistui kolmosluokassa huippukoirakkoja, varmaankin juuri siksi, että halusivat ottaa tuntumaa tämän tuomarin ratoihin. Näitä oli hienoa seurata, maksi kolmosluokan voittaneen koiran ja ohjaajan (Rhett ja Niina-Liina Linna) työskentelyä oli hienoa seurata.

Meillä oli Keksin kanssa myös startti. Jo ykkösluokassa rimat olivat tapissa, joten tiesin, että rimat tulevat kolisemaan - me ei olla talvella juuri treenattu rimat tapissa. Lämmittelin Keksin mega hyvin ja rata sujuikin oikein mallikkaasti, kunnes hiukan puolenvälin jälkeen Keksi pudotti kaksi perättäistä rimaa, jälkimmäisen varmaan ensimmäisessä hukatun rytmin vuoksi. Lopputuloksena oli hylky, kun miä yritin tehdä A:lle perjättöä ja se ei ihan onnistunut. :) Kaikkiaan jäi kuitenkin hyvä mieli - ohjaus sujui, muutama vaikeahko paikka radalla oli ja nekin sujui kuin vettä vain, mm. A ja puomi olivat yhden putkean jälkeen n. 2 m päässä toisistaan. Keksi myös teki parhaansa ja hyppäsi korkeat hypyt tapansa mukaan korkealla työmoraalilla, miun tunnollinen ja iloinen liero!

Ei kommentteja: