sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Ekat startit kolmosluokassa

Oltiin eilen, (14.2.) Kirkkonummella ensimmäistä kertaa kisaamassa kolmosluokassa. Tuomarina oli Anne Viitanen, ihanneajat oli agiradalla 46 s ja hyppiksellä 39 s. C - agiradalta, joka oli ensimmäinen startti, saatiin yliaikainen vitonen, aikaa kului, keinulla, jota Keksi jännitti. Vitonen tuli yhdestä rimasta, joka putosi, mutta miä oon tyytyväinen, että vain yksi putosi, rimat kun oli 45 tai 50 cm. Rata oli myös pitkä, 20 estettä, joten ihanneaika oli tiukahko. Mut joo, olisi sen kolme sekuntia nopeempaan voinut juosta, kokonaistulos tältä radalta siis 8.31.

Toiselta radalta, B - agilityradalta, otettiin pari kieltoa, vaikka jostain syystä tuomari oli kilttinä ja antoi vain yhden. Miun mielestä olisi pitänyt antaa kaksi. Molemmat kiellot tuli huonon tai huonosti suunnitellun ohajauksen vuoksi. Yliaikaa tuli noista kielloista johtuen - toisella kerralla Keksi kyllä jäi haistelemaan jotain radalle, joten ehkä se meni vähän Keksinkin piikkiin. Yliaikaa kaikkiaan siis 6, 58, lopputulos 11,58.

Kolmas rata oli A - hyppyrata ja siltä tuli hylky. Rata oli vaikea, pahimpana pommina siinä oli kaksi ihan toisissaan kiinni olevaa putkea, siis välistä ei edes päässyt juoksemaan, joten siitä valittiin väärä pää. Lisäksi taisi yksi rimakin pudota ja vauhti oli hidasta, sekä Keksi että ohjaaja olivat ihan poikki jo tässä vaiheessa.

Kaikkiaan kyllä hyvä kokemus, radat olivatkin ihan kivoja, ainakin tällä tuomarilla, ja ihanneaikoihinkin olisi ollut mahkut, jos olisi tehty hiukan tasaisemmin töitä. Miulla meni taas paljon jännityksen piikkiin, oli kuulemma näkynyt katsomoon asti. Seuraavissa kisoissa en toivottavasti jännitä yhtä paljon, radat sopi meille hyvin ja ohjaus luisti yllättävänkin hyvin. Odotukset ylittyivät roimasti, kun saimme kohtuu vähän ratavirheitä ja radat pysyivät mielessä.

Ei kommentteja: