maanantai 23. maaliskuuta 2009

Agilitytreenit 22.3.

Eilen illalla oli taas agilitytreenit. Itseasiassa myös viikko sitten oli, mutta koska vedin treenit, mukana oli vain Keksi ja senkin kanssa ehdittiin treenata vain hiukan. Eilen otin sitten taas molemmat vänkärät mukaan. Treenattiin vauhtia ja keppejä.

Keksin kanssa treeni sujui hyvin, hiukan oltiin ruosteessa, miä en saisi löysäillä Keksinkään kanssa, parhaiten se sujuu, kun ohjaa aina loppuun asti ja tosi tarkasti. Pitää siis katsoa koiraa, eikä olettaa liikaa. Vähän Keksillä meinasi voimat loppua, tauko on vaikuttanut hyppylihaksiin, pitää kasvattaa niitä pikkuhiljaa takaisin.

Umbra yllätti positiivisesti. Helpotin sille treeniä, tein ensin vaan U:n mallisen ohjauskuvion, joka koostui kuudesta aidasta ja putkesta. Kun se sujui hyvin, otettiin valssit molempiin suuntiin pari kertaa ja jätettiin siihen. Umbra eteni hyvällä draivilla ja iloisesti. Myös kepit sujui tosi hyvin, apua se tarttesi vähän, muutaman kerran tuli pois kepeiltä, mutta korjasi kyllä asian ja teki ne hienosti-hienosti vain pienin avuin loppujen lopuksi. Oli oikein hyvät treenit ja jäi hyvä mieli.

Surffailin tuossa netissä ja katsoin huvin vuoksi, mitä Umbra tarkoittaa, tässä selityksiä.

Umbra = umbra, pigmenttinimi; tarkoittaa suomeksi varjoa. Lisäksi löytyi tieto, että Umbra on kuun (luna) päävarjo. :)

Meidän pikku varjo-prinsessa, joka lähtee ensi viikonloppuna leikkimään prinsessaa PSL:n Katsemukseen. Oltiin myös ilmoittauduttu mölliagilityyn, mutta asiaa pähkäiltyäni päätin, ettei mennä kisoihin vielä, vaikka ne ovatkin leikkimieliset. Meidän treenaus on nyt niin hyvässä vaiheessa ja toisaalta yhteistyö vaatii vielä paljon töitä, etten halua hätiköimällä pilata meidän kehittymistä. Kiva silti mennä Katselmukseen ja nähdä 320(!) paimensukuista.

Ei kommentteja: