sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Katsemus 2009

Me oltiin koko viikonloppu Psl:n Katselmuksessa. Miä olin ilmoittanut Umbran myös kilpailemattomien agilityyn, mutta peruin sen, kun järki sanoi, ettei olla valmiita. Tahto oli kova, mutta ei vaan ollut järkeä lähteä sinne kokeilemaan, kun muuten on treenaus hyvällä mallilla, tosin yhteistyö vaatii vielä paljon työtä. Tänään Umbra oli nuorten narttujen kehässä käyttäytyen todella hienosti saaden näköisensä ja oloisensa arvostelun, jolla ei kylläkään menty alkukehää pidemmälle. Tuomarina meillä oli Kirsti Hassinen.

"Pienikokoinen, kevyt narttu jolla kevyt raajaluusto. Hiukan niukat takakulmaukset. Purenta ok, pehmyt karva, oikein miellyttävä luonne, liikkeet ok."

Tuomarin arvostelu oli siinä mielessä iloinen yllätys, että siinä ei sanottukkaan kaikkea samaa, mitä Umbralle on jo sanottu. Piristävää ja selkeä syy mennä aina vaan uudestaan Katselmukseen. Ihmiset kun näkevät koirat eri tavalla. Tällä kertaa ei kommentoitu lörppökorvia ja vinttakoipia, virkistävää vaihtelua siis. :)

Meillä oli molempina päivinä kivaa vaikka sää vähän (lue: aika paljon) koettelikin miun mukavuudenhalua. Kurja huomata, että ei pärjää koirille säänkestävyydessä. :) Erityisen kivaa miulla oli, kun pääsi juttelemaan muiden lapinkoiraihmisten kanssa. Ja tietysti on aina hauskaa nähdä niin paljon kauniita ja komeita sekä muuten vaan ihania, persoonallisia, hauskoja, suloisia ja reippaita koiria.

Ei kommentteja: