torstai 14. toukokuuta 2009

Agilitytreenejä

Me oltiin perjantaina Umbran kanssa kisaavien agilitytreeneissä, koska Keksi valmistautui tuonne tokokokeeseen. Treenit meni hyvin, vauhtia riitti ja hiukan alkoi tulla ajatusta siitä, miten valssit pitäisi Umbran kanssa tehdä. Otin myös A:ta ja hain vauhdin ja tarkkojen kontaktejen tasapainoa. Tässä on vielä töitä tehtävänä.

Maanataina oli Umbran oman ryhmän treenit, siellä muistutin mieleen keinun rämäytystä, seuraavaksi pitää siirtyä vauhtia treenaamaan keinulle. Otettiin myös keppejä, vauhtia oli hyvin, mutta pari viimeistä väliä meinasi Umbralta unohtua palkan toivossa. Ohjattuna treeninä otettiin harjoitusta, jossa treenattiin putken pimeitä päitä ja koiran linjan suoristamista. Treenissä oli mukana myös rengas. Umbra meni tosi hienosti, hiukan se ihmetteli putken kadonnutta aukkoa, mutta sitä treenataan jatkossa lisää.

Eilen oltiin Keksin kanssa kilpailevien treeneissä, poikkeuksellisesti keskiviikkona, koska mein vetäjä ei pääse perjantaina kentälle. Treenattiin radanpätkää, joka oli Silvia Trkmanin koulutuksesta ja sen pointteihin keskittyen. Koiran optimaalista linjaa siis etsittiin. Treeni sujui oikein hyvin, mutta miun pitää keskittyä ohjaukseen erityisesti kohdissa, joissa suunta muuttuu 180 astetta, silloin miulla on tapana viedä koiraa liian pitkälle, mikä vaikeuttaa jatkoa. Oli tosi kivat treenit ja Keksikin oli ihan onnessaan, kun pääsi omalle kentälle kahdestaan miun kanssa treenaamaan.

Ei kommentteja: