sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Viikonlopun viettoa

Perjantaina meillä oli agilitytreenit Keksin kanssa. En tehnyt paljon toistoja, koska kisat olivat olleet edellisenä päivänä. Treenien aiheena oli keppikulmat ja niitä hiottiin ja takaaleikkausta kepeille. Tässä on treenattavaa, Keksin kanssa on harvoin tilanteita, joissa olisi välttämätöntä leikata kepeillä takana, joten en ole tehnyt sitä paljon. Toisaalta se hyvä, että löytyy selkeitä juttuja, joita voi treenata.

Lauantaina me oltiin kentällä virittelemässä keppeihin verkkoja. Ennen hommia me otettiin Umbran kanssa puomia ja A:ta muutaman kerran ja sainhan miä sen taas muistamaan mitä niillä pitää tehdä, muutaman yrityksen ja erehdyksen kautta. Mukanaan oli päässyt myös lapinkoira Rafi, ja nuoret pääsivät leikkimään keskenään. Tyypit juoksivat tuttuun tapaan hurjaa vauhtia ja väänsivät kunnon painia lähes taotta jonkun tunnin tai puolitoista. Sen jälkeen Umbra oli ihan naatti.

Illalla meillä oli grillijuhlat. Tytöt olivat innoissaan, kun oli silittelijöitä ja ihastelijoita. Varsinkin Toscan reippautta ja temppuja ihasteltiin, mummeli oli show-meiningillä mukana bileissä naurattaen vieraita. Se hyppi, loikki, härnäsi nuorempiaan ja touhusi muutenkin omiaan, ihan kun se olisi lapsen tavoin innostunut aina vaan enemmän, kun sille naurettiin. Tytöt pääsivät myös nauttimaan grilliherkuista jäljelle jääneiden makkaroiden muodossa. Lisäksi koirat saivat porkkanatikkuja, joita Toscakin miun yllätykseksi söi vieraan tarjoamana.

Meillä oli tosi kiva ilta. Kiitos kaikille vieraille, jos joku sattuu tätä lukemaan.

Ei kommentteja: