maanantai 22. helmikuuta 2010

Agia, uintia ja juoksuja

Viime viikolla oli vuorossa agilitytreenejä ja uimalakeikkaa. Näiden lisäksi Umbra aloitti sitten juoksunsa. Viimeisin tarkoittaa taukoa treeneihin ja sitä, että Umbra ei lähde tänä vuonna katsastamaan poroja.

Keskiviikon agilitytreeneissä otettiin cirquitia ja vähän miä kyllä jo aavistelin silloin näiden juoksujen alkavan, Umbra oli tavallista rauhallisempi ja vaikka treenasi ihan jees, se ei toiminut niin napakasti kuin yleensä. Lauantaina käytiin sitten kylpemässä ja tuttuun tapaan edettiin. Umbra ui aluksi liivejen kanssa ja lopuksi muutaman kerran päästä päähän valjailla. Sunnuntai aamuna se sitten aloitti ne juoksut.

Eilen illalla oltiin Keksin kanssa treenaamassa agilityä pakkasta uhmaten. Keksi oli hyvin innoissaan ja meni tuttuun tapaan tosi kivasti, kun ohjaaja vaan oli kartalla. Eilenkin treenattiin pakkasen vuoksi cirquit tyyppisesti, kivoja ohjaussykeröitä ja keppikulmatreenejä oli.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No harmillista ettei se Umppis pääsekään nyt niitä poroja paimentamaan. Viime vuoden hienoon paimennukseen olis mielellään saanut jatkoa oikein kisassa. Toivotaan, että päästään ens vuonna sitten yhdessä testaamaan ja kisaamaan.

Terkut isoks kasvaneelta pihkakintulta :)

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Kehvelin Umbra! Pakkoko sitä ny oli se juoksu tähän saumaan tällätä ;) Ois niin kiva ollut nähä teijjät poroaijjassa!

sosuka kirjoitti...

Tämä oli kyllä vähän "Hö!" -uutinen, mutta ensi vuonna uudella innolla koparaeläinten perään. :)

Tyhmä eli ei niin tyhmä kysymys, mitä on cirquit agilityn saralla? Vieras termi tekniikoiden viidakossa.

Katja kirjoitti...

Juu, harmihan tuo on, mutta miä lähden kuitenkin Lappiin imemään vaikutteita ensi vuotta varten. Päästäänpä nyt sitten mahdollisesti Katselmuksen mölliagi-kisoihin.

Meillä cirquit tarkoittaa samantyyppistä cirquittia kun joskus koulun liikunta tunneille: treeneissä on jokaiselle koirakolle tai koirakko-parille oma pisteensä, jossa treenataan x:määrällä esteitä x-aika, minkä jälkeen siirrytään seuraavalle pisteelle jne.

Termi ei todennäköisesti ole mikään "oikea" termi, me vaan käytetään sitä tälläisistä treeneistä. Eli kysymys ei tosiaan ole tyhmä. :)