perjantai 28. toukokuuta 2010

Kuulumisia

Tämä kevät on ollut tosi kiireistä ja blogin päivitys on jäänyt vähiin. Agia ollaan treenattu, Umbra on vielä valeraskautensa kourissa, joten kaikkein terävintä se meno ei ole ollut. Eilen huomasin, että raukalta erittyy vähän maitoakin, pitää tarkkailla tilannetta, että meneekö omalla painollaan ohitse, vai pitääkö viedä lekuriin. Keksi nauttii agilitystä täysillä, kun saa mennä minihypyillä. Vauhtia ja iloa ja motivaatiota sillä on tosi jees. Keksin kanssa oon treenannut myös tokoa ja se sujuu paremmin kun syksyllä. Nyt vaan malttia, niin saadaan alo-paketti hyvälle mallille.

Tänä aamuna käytiin treenaamassa agia ja miulla oli koko porukka mukana. Umbralla alkaa maidonerityisestä huolimatta löytyä moottoria ihan ok, joten varmaan paremmalla puolella valeraskautta ollaan. Treenattiin ihan perusohjausta, Umbran kanssa yritin saada valsseja liikkumaan ja ylipäätään etsiä oikeaa tapaa ohjata sitä, Keksin kanssa kokeilin perusväännön lisäksi vähän poispäin kääntöäkin.

Toscakin pääsi vähän juoksemaan namin perässä. Tyhmyyksissäni miä vein sen puomillekin, missä se liukastui ja putosi. Se vaikuttaa olevan hyvässä kunnossa, eikä arista mitään, mutta miä kärisin silti morkkiksesta, kun vein sen sinne puomille, kun sen tasapaino nykyään on mitä on. En olisi ikinä antanut ittelleni anteeksi, jos se olisi satuttanut itsensä pahasti. Toivottavasti selvittiin säikähdyksellä, jatkossa Tosca muori pysyy tukevasti maan pinnalla treeneissä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun Toscalle ei käynyt kuinkaan! Ja kiva kun Umbraltakin alkaa taas moottoria löytymään. Okralla tuota maidoneritystä on ollut ihan jokaisen valeraskauden aikana (ja valeraskaus on ollu joka ikisen juoksun jälkeen), mut se on kyllä hiipunut ihan omalla ajallaan eikä eläinlääkäriä ole sen takia tarttenut vaivata. Mie oon vaan vähän leikellyt karvoja lyhemmiksi nisien kohdalta, kun ne tuntuvat sotkeutuvan maitoon ja paakkuuntuvan. Oiskohan Okralla tuo maidoneritysaika kestänyt aina noin viikosta kahteen viikkoa ja sitten se on loppunut. Joten ei huolta sen takia :)
T. Katja ja Okra

Katja kirjoitti...

Kiva kuulla, että teillä tuo maitoilu on mennyt omalla painollaan ohitse. Meillä tämä on eka kerta, kun Umbra tekee maitoa.

Ihanaa Canadan kesää teille! :)