tiistai 14. lokakuuta 2008

12.10. Keksin agitreenit

Sunnuntaina oli meidän ensimmäiset talven hallitreenit, hallikin löytyi pienen sompailun jälkeen. :) Koirat olivat ihmeissään ja se kyllä kuului desibeleissä. Onneksi tilanne saatiin rauhoittumaan ja päästiin ottamaan tuntumaa halliin.

Treenattiin itsenäisenä treeninä niin eteen kuin sivullekin irtoamista, sivulle irtoamista niin putkeen kuin hypyllekin. Tämä sujui kohtuu hyvin, Keksi on "vanhoilla päivillään" oppinut irtoamaan tosi hienosti eteen ja sivulle. Treenikaveri neuvoi, että enemmän ja aikaisemmin voisin vielä näyttää suuntaa hartioilla, tähän pitää siis jatkossa keskittyä.

Toisena treeninä oli valssitreeni, jossa sai käyttää vain valsseja (+ yhden persjätön tai takaaleikkauksen) joita tulikin radanpätkälle viisi. (Aika hyvä suoritus, kun hypättäviä aitoja oli 7.) Tämä meni tosi hyvin, viimeisen esteen Keksi otti pari kertaa väärältä puolelta, kun se tuli sille suoraan sivusta ja miä näytin sen huonosti. Saatiin sekin menemään hyvin. Kehuja saatiin takaaleikkauksesta, joka toimi tosi hyvin ja oli nätti ja toimiva.

Ei kommentteja: