tiistai 7. lokakuuta 2008

Juoksuja ja treenejä

Umbra kerkesi vielä viime viikolla käydä sekä agility että tokotreeneissä, ennen kun neidin treenit katkaisi keskiviikkoiltana alkaneet juoksut. Agi-treeneissä otettiin puomitreeniä, keppitreeniä ja ohajattuna harjoituksena esteen kiertoa niin, että matka jatkui samalle esteelle uudestaan. Puomi-ja keppitreenaus on hyvässä vaiheessa, miä uskon, että on vain hyvä pitää tähän väliin hiukan taukoa ja katsoa sitten, mitä lepomuisti on saanut aikaan pienen päässä.

Viime viikkoisissa tokotreeneissä oli mukana sekä Umbra että Keksi, omissa ryhmissään tosin. Umbralla meni treenit tosi hyvin, vain yhdessä vaiheessa ja haikaili miun ja Keksin luokse, muuten se keskittyi mega-hienosti. HYVÄ UUU!!! Keksin kanssa treenattiin liikkeestä seisomaanjäämistä ja saatiin siihen neuvoja. Lisäksi otettiin paikallaoloa. Treeniemme vetäjä keksi laittaa meidät myös ohjaamaan toisiamme kuin koiria, mikä avasi silmiämme monen asian suhteen. Ja oli sika hauskaa. Tätä pitää joskus koittaa alkeisryhmän kanssa. :)

Lauantaina käytiin Keksin kanssa treenaamassa muutaman muun treenikamun kanssa, otettiin mm-kisojen midien joukkue-hypärin alkua. Sujui hyvin, kokeilin muutamaa eri ohjausvaihtoehtoa. Keksi oli tuttuun tapaan ihan pähkinöinä, kun pääsi agittamaan, mutta kuunteli hyvin. HYVÄ KOO!

Ei kommentteja: