sunnuntai 26. lokakuuta 2008

26.10 Valsseja ja irtoamista

Eilisissä treeneissä valssitreenit jatkuivat ohjattuna treeninä. Tällä kertaa sama harjoitus tehtiin kahdella eri tavalla, ensin ihan perushommaa, sen jälkeen välistä vetämällä. Valssit on meille omalta tuntuva juttu, joten ei ollut suurempia ongelmia, miä vedin/työnsin Keksin pari kertaa väärälle esteelle. Keksi oli vauhdikas ja irtoili tässä harjoituksessa myös muutaman kerran väärille esteille. ;). Siirryttiin eilen medi hyppyihin, pari ekaa viikkoa olen antanut Keksin totuttutua uuteen pohjaan mini korkeudessa. Keksi hyppäsi hyvin, rimat eivät rymisseet, vain yksi tippui, syynä ilmeisesti ohjaus.

U:n mallisessa irtoamisharjoituksessa irrottiin ensin eteenpäin (hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy)ja sen jälkeen sivusuuntaista irtoamista. Eteenpäin Keksi ei irronnut kovin hyvin, pimeä putki ei vetänyt sitä kovasti, mutta sain muutaman ihan ok toiston, jossa pystyin jäämään jälkimmäisen aidan kohdille. Sivusuunnassa Keksi irtosi hyvin putken jälkeiselle hypylle, mutta leikkasi sitten miun lähellä olevalle hypylle. Tästä päästiin targetin avulla eroon - namit kyllä suoristavat namihullun, ikinälkäisen cavalierin linjat. :) Sinäänsä tätä oli tosi hauska treenata, miun ja Keksin välissä oli siis aidat + reilu väli eli n. 3-4 metriä. :)

Yksittäisistä esteistä treenattiin keppejä, puomia ja A:ta. Niistä ei ole mitään erikoista sanottavaa, tosin A:lla Keksi tajuaa tosi hyvin two on two:n ja pysähtyy tosi hienosti. Nyt vaan pitää alkaa häivyttämään sitä alustaa, tällä hetkellä miulla on käytössä se keskimmäinen koko, kalvoilla. Seuraavaksi pitää ottaa kalvot pois ja/tai näkymättömämpi palkka. :)

Ei kommentteja: