sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Stidilässä

Me tehtiin Umbran kanssa perjantaina reissu Stidillään, eli Vantaan Tammistoon ja Haltialaan. Kivaa oli ja vaikkei valokuvat onnistuneetkaan kovin hyvin, ne kertonevat hyvästä tunnelmasta.Umbra hengilee coolisti dösäpysäkillä.
Coolius unohtuu, kun tapaa kivan kaverin.
Ja kuvaaja saa välillä kuvattua yhteensä kokonaisen koiran.Ja koirien levätessä melkein molemmat kokonaan.Poseerauskuvat onnistuivat näin hienosti!Stidi on kaunis neiti, joka liikkuu hienosti.Oma rakas tuijottelee auringonlaskuun.


3 kommenttia:

sosuka kirjoitti...

On Umbra ihan tosissaan karvaton otus... Tosi paljon Lunamainen rakenne tuossa auringonlaskukuvassa, vaikka etuosa valjaista eteenpäin on kuin eri paria muun kropan kanssa, ihan kuin olisit trikannut kahdesta kuvasta. :)

Tyypeillä oli hauskaa näemmä!

Katja kirjoitti...

Totta muuten, pää on ehkä sit vielä pitänyt kiinni karvoistaan... :) Umbralla on ollut viikonloppuna hiukan köhää, ei pahasti ja tänään ei ole enää/vielä yskinyt ollenkaan. Lepo ja yskänlääke näyttävät toimineen. Eilen ei kuitenkaan oltu sen vuoksi treeneissä.

Anonyymi kirjoitti...

Vauhdikasta menoa:) Jotenkin tutun näköistä. En tiedä muistatko minua viime vuoden katselmuksesta Oulussa. Tulin sinne tutustumaan paimensukuisiin kun minulle oli varattuna Hennan Haltilta pentu. Pojasta tuli Nutukas Haltinhukka ja Hukan kuulumisista aloin nyt kirjoittelemaan blogia. Kuvagalleriassa on kuva myös Umbrasta katselmus-kansiossa, saat sen sieltä kopioida jos haluat.
p.s. Olin myös samassa paimennusharjoituksessa Umbran siskon Okran kanssa. Hieno suoritus oli, vaikka haukkua ei juuri irronnutkaan.