maanantai 6. huhtikuuta 2009

5.4. Agitreenit

Eilen meillä oli agilitytreenit. Ne sujui oikein hyvin, molemmat tytöt olivat mukana. Treeneissä oli ohjelmassa rataa, jossa oli takaaleikkauksille paikkoja sekä keppitreeniä.

Umbran kanssa otettiin keppejä, ne menee jo aikas hyvin. Noh, sisäänmenosta Umbra ei vielä tajua mitään, sitä pitää oikeesti alkaa opettamaan. Ohjattua treeniä miä helpotin Umbralle ja otin vaan viiden esteen pätkää, jossa tuli takaaleikkauksia muutama. Ja tätäkin helpotin vielä, koska Umbra ei vielä irronnut niin hyvin ja kun miun vauhti pysähtyi, Umbrakin pysähtyi. Periaatteessa kuitenkin meni hyvin ja intoa ja iloa oli. Umbran kanssa otettiin myös A:ta, jolle se kiipeää oikein iloisesti, ottaa ylömenolla kosketusalustan tosi hyvin, alasmenolla, miun pitää varmaan auttaa sitä vähän nenästä vetämällä.

Keksin kanssa tehtiin kepeillä kulmien treenausta ja se sujui hyvin, Keksi menee kepeille oikein jo aika pimeistä kulmista. Kepeillä oli myös vauhtia, tauko on selkeesti tehnyt terää. Myös radalla Keksi kurvaili sellaisella vauhsilla, etten meinannut perässä pysyä ja siitä tuli muutamia virheitä, mutta ne saatiin korjattua. A:lta se kuulemma taas loikki korkealta, tähän pitää kiinnittää huomiota niin kisoissa kuin treenatessakin - namilautasta ja kädellä loppuunviemistä siis kontakteille. Rimoja ei tippunut, mutta selkeästi Keksi väsyi loppua kohden, se ei ole vielä saanut lihaksiaan takaisin tauon jälkeen. Lisäksi miä kyllä ootan kuin kuuta nousevaa sitä, ettei tarttee treenata tuolla matolla, kun sekin on aika liukas ja varmaan vaikuttaa Keksin hyppäämiseen osaltaan.

Oikein hyvät treenit, molemmat koirat olivat innokkaita ja iloisia. :)

Ei kommentteja: