torstai 2. huhtikuuta 2009

Liikuttava liikkeestä maahanmeno

Tänään treenailin taas tokoa. Miun vakaa aikomus on treenata 2-3 liikettä per päivä Keksin tokokokeeseen asti. Ainakin toistaiseksi tää päätös on pitänyt. Eilen oltiin meidän tokoryhmässä olevan koirakon kanssa Heurekan parkkiksella treenaa ja sielläkin meni ok, tosin junat on tuolle junailijalle liikaa.

Keksin kanssa tehtiin tänään liikkeestä maahanmenoa ja se alkoi sujumaan. On tuo naksu sitten ihme vehje, kyllä se vaan tässäkin näytti toimivan, kun sai vaan oman ajoituksen kohdalleen. Otin myös kaksi kertaa minuutin paikallaolon, molemmilla kerroilla Keksi kesti sen. Tästä pidennetään, vaikka 5 sekuntia per päivä. Seuraaminen sujui perushyvin, siinä ne perusasennot on yhä hiukan kaukana, mutta se nyt on pientä.

Otsikko viittaakin sitten Umbraan. Sen kanssa otettiin kapulaa, oikeata otetta treenattiin, kun noutaessa se tuppaa tarttumaan siitä päästä kiinni. Pitänee hankkia isompi kapula. Sen lisäksi otettiin myös Umbran kanssa liikkeestä maahanmenoa ja se on kyllä tosi hieno, liikuttavalla innolla tuo otus poksauttaa itsensä maihin. Umbra myös malttaa odottaa siinä tosi hyvin, vaikka tätä ei juuri ole treenattu. Hyvä Umbra! Paikallaoloa otettiin ihan lyhyitä aikoja ja n. 5 metrin välillä, hyvin sujui sekin.

Ei kommentteja: