sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Mikkelissä

Me oltiin tämä viikonloppu Mikkelissä. Koirat saivat taas juosta, remuta, leikkiä ja kaivella kasvimaata porukoiden pihalla sekä seurustella Leijan kanssa.

Lauantaina oli agilitykisat Keksillä. Meillä oli kaksi starttia, joista toiselta saatiin mein eka kolmosluokan puhdas rata, aikavirhettä kyllä tuli (5,67) , mutta tääkin tuntuu nyt voitolta. Varsinkin, kun ihanneaika oli 37 s ja meillä meni radalla 42.67. Pari turhaa pyörähdystä tuli, sain kommentteja, että olin ohjauksineni myöhässä, varmistelin liikaa, jolloin Keksi ei tiennyt, mihin seuraavaksi. Eli ihanneaikaan olisi ilman noita pyörähdyksiä ollut mahdollisuus. Toiselta radalta tuli hylky, heti alussa Keksi kiipesi puomille jättäen yhden hypyn välistä. Ihan omaan piikkiin otan tän, olisi pitänyt suunnitella rata toisin, helpommaksi Keksille. Tän virheen lisäksi yksi rimanen tippui, mutta sekin kohdassa, jossa kiirehdin liikaa. Lisäksi päivä oli kuuman kuuma ja vain yksi rima tippui, taitava Kuukson. Kaikkiaan jäi kyllä hyvä mieli. :)

3 kommenttia:

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Onnittelut hienosti menneistä agikisoista! Missäs vaiheessa Umbran agiliitelyt on, joko on suunnitelmia kisastartista? Umbra on kyllä sykähyttävän kaunis olento persoonallisine lörppäkorvineen, kovasti jo aikuisen näköinen viehko otus (viitaten mökkeily kuvaketjuun) :)

Katja kirjoitti...

Kisastartti ei ole enää kaukana, kesken on vielä kontaktiopetus, kepit ja keinu. Kontaktit pitää siis vielä hio varmoiksi, ohjausta Umbralle sopivaksi (erilaiseksi kuin Keksillä) ja kepeille itsenäistä suoritusta. Epävirallisiin kisoihin ehdittänee tämän vuoden puolella, kun siellä ei ole noita vaikeita juttuja mölliradalla. Virallisiin kisoihin mennään vasta sitten, kun nuo kaikki sujuu treeneissä hyvin. :)

Kiitos kehuista, persoonallisen kaunis tuo on miunkin mielestä. Ja sulle on tulossa Umbran syötävän komea puoliveikka, onnea. :)

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Mukavalta kuulostaa agilitaamiset Umbran kans :) Hauskaa menoa, ja löysää pipoa molempien lörppäkorvien kans! Ja juu, muutama viikko pitäisi vielä malttaa ootella Rohto-poikaa kotia. "Onneksi" on tiivis maastohomma-rupeama tässä ensin pois hoidettavana (ja hyvänä työkirittäjänä ;)), niin aika mennä hurahtaa nopsaan ja meikä pääsee vihdoin "äitiyslomalle" :-D