sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Umbralle persjättöjä.

Umbra olikin sitten tänään treenaamassa agilityä, kun isosisko oli kisoissa aikaisemmin päivällä ja jäi kotiin lepäämään. Ohjelmassa oli tälläkin ryhmällä persjättöä, niin itsenäisinä treeneinä kuin ohjattunakin.

Itsenäiset treenit sujuivat hyvin, aluksi Umbra ei meinannut malttaa odottaa lähtölupaa, mutta kyllä sekin saatiin muistumaan mieleen. Ensimmäisessä itsenäisessä treenissä oli vain hyppyjä, joita otin sellasilla 45-50 cm korkeilla hypyillä. Toinen itsenäinen treeni koostui kahdesta hypystä ja putkesta, missä treenattiin kuudella eri tavalla persjättöä. Oheistuotteena meille tuli treeniä putken pimeästä päästä, kun miä en ehtinyt Umbran edelle, jos lähdettiin samaan aikaan, enkä edes niin, että olin pari metriä edellä. Lähetin sen siis etsimään puten pimeää päätä ja näin sain etumatkaa niin, että ehdin tekemään ne persjätöt.

Tehtiin ohjattua treeniä pätkissä. Ensimmäinen 4 estettä sujui hyvin. Kepit otettiin itsenäisenä esteenä, nekin meni tänään tosi jees. Ohjatussa treenissä vaikeuksia tuotti jälleen kerran A radalla. Tämä harmittaa, mutta enpä miä teidä yhteään koiraa, joka ei olisi sitä oppinut, joten kärsivällisyyttä. Tuunattiin rata sitten meille niin, että otettiin A:n asemesta putki. Tämän jälkeen tämän harjoituksen loppu, jossa oli kahdeksan estettä ja kaksi persjättöä, sujui loistavasti. Treenikaverit sanoi, että miä juoksin ihan sika lujaa ja siltä se tuntuikin. Oikeassa vireessä ollessaan ja erityisesti suorilla Umbra tykittää ihan täysillä. Ja niin ne persjätöt, nekin sujuivat hyvin. Kaikkiaan jäi mega hyvä olo näistä treeneistä. A:lle paljon treeniä muiden esteiden yhteydessä.

Ei kommentteja: