keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Umbralle rataa ja keppejä

Tänään agilitytreeneissä oli itsenäisenä harjoituksena 10 esteen rata, ihan perus vääntöä. Se sujui oikein hyvin, ainut vaikeampi juttu oli puomi siinä radalla. Ohjattuna treeninä oli keppejä ja siinä sain ohjeeksi ottaa sisäänmenoharjoituksia. Niitä siis paljon. :) Näin tiiviisti nyt - pitää mennä fiilistelemään lunta, jota on maassa jo kolmisen senttiä! Jei!

Ps. Onneksi luonnetesti päivänä ei satanut lunta tai Umbra olisi saanut tempperamentinsa kohdalle merkinnän: "Häiritsevän vilkas" , siihen malliin sujui tuo iltalenkki. :)

3 kommenttia:

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Vähänkö ois tilausta tuolle lumelle tännekin suuntaan, mutta kiva että etes teillä :-D ...ainakin hetken aikaa (toivotaan, että tulis taas kunnon talvea). Hyvä on kyllä kylymillä talavikeileillä Toscan kelliä uusissa tamineissaan - hieno takkis sillä!

Katja kirjoitti...

Joo, täällä on satanut nyt lunta keskiviikkoillasta alkaen, melkein tauotta, välillä enemmän, välillä vähemmän. Nyt sitä alkaa olemaan sellainen 15 senttiä! Miä oon ihan fiiliksissä ja koirat myös. Eihän tätä iloa varmasti kauan jatku, mutta nautitaan nyt sen aikaa, miät tuo lumi maassa kestää. :)

Tiina kirjoitti...

Mekin nautittiin eilisestä lumisateesta! Tänään lumi onkin osittain sitten muuttunut vähän loskaksi. Mutta eilen oli kyllä ihana lumisade ja koiratkin sai hirveät hepulit, ne tosissaan kans tykkää tuosta lumesta. :)