sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Hienoa ja super-tahmeaa agilityä

Tänään meillä oli agilitytreenit ja mukana oli Umbra. Treeneissä oli rataa, josta oli mölleille helpompi versio ja kisaaville vaikeampi ja itsenäisenä treeninä oli harjoitus, jossa vietiin putkelle eri tavoilla sekä puomia yksittäisenä esteenä. Otin lämmittelyiden jälkeen Umbran kanssa ensin puomia ja oli tosi tyytyväinen, kun se meni puomille tosi innokkaasti ja vauhdilla ottaen kontaktit tarkasti. Myös putki-aita treeniä Umbra teki tosi hyvin.

Kun oli meidän vuoro tehdä rataa, Umbran viretaso oli laskenut ja muutaman virheen jälkeen se jäikin alas. Umbraa ei napannut yhtään. Jätettiin radan tekeminen siis siihen ja otettiin vielä pieniä ohjausjuttuja yksittäisillä ja muutamilla esteillä. Vähän jäi huono maku, tosin parhaani tein, ettei Umbra sitä huomaisi ja tosiaan tein pieniä juttuja, että sain hyvää fiilistä sille. Vahvasti epäilen, että tässä on takana taas se valeraskaus, joka kesälläkin vaikutti Umbraan juoksujen jälkeen noin kuukauden tai puolitoista. Umbra pääseekin eläinlääkärin pöydälle alkukesästä, minkä jälkeen toivottavasti se toimii treeneissä tasaisemmin.

Kyllä Umbra tykkää agilitystä, syksyllä meillä oli tosi paljon hyviä treenejä pitkän aikaan, joten miä en nyt saa tästä liikaa masentua, vaikka harmittaa tietysti. Pitää vaan kaivella niitä hyviä treenejä tuolta blogiarkistosta ja lukea niitä - kyllä se oikeasti menee parhaimmillaan tosi hyvin. Ja jos ei menisikään, sitten me jätetään Uuven kanssa agilityt muille ja keskitytään tekemään muita juttuja.

Ei kommentteja: