keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Ulkoilupäivä Haltialassa


Jyrillä alkoi tänään loma töistä, joten me pakattiin koko lauma autoon ja ajettiin Tammistoon. Siellä käytiin ostamassa vähän eväitä kotona keitettyjen kahvin ja teen lisäksi. Auto meidän piti jättää Tammistoon, koska joet nyt tulvivat, emmekä olleet varmoja pääsisimmekö Haltialaan asti autolla.

Kävelimme siis ensin Tammistosta Haltialaan, missä päästimme koirat vapaaksi ja jatkoimme lenkkiä joen viertä pitkin aina Pitkäkoskelle asti. Siellä pidimme evästauon, minkä jälkeen kävelimme takaisin Haltialaan ja Tammistoon tietä pitkin. Matkalla näimme niin perhosia, leskenlehtiä, sammakon, kuohuvaa jokea sekä talven viime hengista nauttivia hiihtäjiäkin.
Juuri katsoin tuossa reittioppaasta taittamamme matkan pituutta, ja se on yhdeksän kilometriä ja aikaa siihen meni reilu kaksi tuntia. Reitti. Koirat jaksoivat hienosti, vaikka tassu alkoikin paluumatkalla painaa varsinkin lieroilla. Kotiin päästyä koirat saivat ruuat ja nyt ne kaikki ovat vetäytyneet nukkumaan omiin soppiinsa. Kamerakin oli mukana.


Umbra laulaa ja likaiset lierot katsovat vierestä.


Umbra tarkkailee metsän elämää.


Hauskoja pilviä, paljon.


2 kommenttia:

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Kuulostaapa kivalta lenkuralta - tuollaisiin city-maastoihin tutustuleisi itekin mieluusti :) Kohta nähään katselmuksessa, jee!

Katja kirjoitti...

Nähdään huomenna, just ollaan lähdössä reissun päälle. :)