tiistai 19. heinäkuuta 2011

Sekametelisoppaa

Nyt on tapahtunut ja tapahtuu niin paljon, ettei blogi tai ihminenkään oiken meinaa pysyä mukana. Ensinnäkin me oltiin tässä puolitoista viikkoa reissussa ja koirat oli tietenkin mukana. Mökkeiltiin ensin Naanatalissa ja sitten Heinolassa. Koirat viihtyivät mainiosti. Ne elivät hiukan pellossa; hihnatta ja riekkuen kaiket päivät. Heinolan mökillä ne myös mulailivat järvessä, mikä tarkoittaa siis Umbran osalta kahlailua ja Kitkan osalta kahlailua, uimaopettelua ja sitä, kun se kerran putosi laiturilta järveen ja ui rantaan. Koirat myös söivät mustikoita suoraan varvuista niin, että niiden kakat olivat pikimustia ja tungeksivat grillin äärelle aina kun siellä tapahtui jotain kiinnostavaa.

16. päivä lauantaina oli sitten se suuri päivä, kun Kitkalta lähti ensimmäinen hammas, alhaalta edestä ja seuravaana päivänä oli sitten kadonnut toinen, edellisen vieruskaveri. Uudet hampaat näkyvät jo vähän, joten eiköhän luiden syömiseen jatkossakin tule olemaan välineet.

Me muutetaan syksyllä Hyvinkäälle, joten olen järjestellyt meille treenipaikkoja sieltä. Siirrymme Hyvinkään kennelkerhoon eli HSKK:hon treenaamaan. Tällä hetkellä on varmistunut ainakin paikka agilityryhmässä (JEE!) ja tokosta olen myös kysellyt paikkaa, kuten myös Kitkalle pentukurssille. Koiraharrastukset siis jatkuvat, vaikka maisemat vaihtuvat. :)

Ei kommentteja: