tiistai 11. elokuuta 2009

Hoidossa

Mein tytöt oli hoidossa hiukan yli viikon (10 vuorokautta) meidän ihmisten ollessa matkalla. Oikeastaan se oli tytöillekin vähän kuin loma, hyvien säiden vuoksi ne olivat saaneet olla kaiket päivät ulkona ja rapsuttelijoita oli riittänyt. Tytöt saivat kehuja hyvästä käytöksestä, erityisesti kuulemma Umbra käyttäytyy tosi hienosti ja on hyvin koulutettu. :-O Noh, ehkä miun äiti on pikkasen puolueellinen ja tottunut miun cavalierien kummallisuuksiin, kun kehui Umbraa niin kovasti, mutta mielellänihän minä paistattelen näissä kehuissa. Umbra oli kuulemma kävellyt hihnassakin tosi hienosti, vetämättä ja ohituksetkin oli mennyt hienosti. Koirat olivat oikein hyväkuntoisia ja iloisia. Onneksi ne ottivat meidät innokkaasti vastaan, eivät olleet jäämässä porukoiden koiriksi. Kaikki kävivät pusuttelemassa miut, Umbrakin, joka ei yleensä nuole, nuoli miun naamaa. Kiitos hoitajille, jos satutte lukemaan.

2 kommenttia:

sosuka kirjoitti...

Minäkin olen täällä polleana Umbrasta ja siitä, että sitä on kehuttu (vaikka eihän mulla loppujen lopuksi ole osaa eikä arpaa siinä miten Umbra käyttäytyy ;) ).

Meillä on porukka pienentynyt sillä välin, Noita ja Rohto ovat päässeet jo omiin uusiin kotehinsa.

(Oot ilmeisesti vaihtanut blogin värimaailmaa...?)

Katja kirjoitti...

Juu, ajattelin vaihtaa värejä, ehkä syksyllä sitten taas. Viimeksi kun vaihdoin blogin pohjaa ajattelin, että sitten voi aina vuodenajan mukaan valita värit, nyt tää on ollut samanlainen (harmaa ja valkoinen)aika kauan.