maanantai 17. elokuuta 2009

Umbran hirmu hyvät treenit

Tänään sitten mietin, että mennäkkö Umbran kanssa tänään sen oman ryhmän treeneihin, vaikka edellisistä oli vain kolme päivää vai huomenna kisaavien treeneihin. Päätin kuitenkin mennä omiin treeneihin, josko siellä olisi helpompia harjoituksia. Noh, treeninä oli kolmosluokan rata. :) Miä jaoin radan ensimmäisellä kierroksella 4-6 esteen osiin hyvien palkkauspaikkojen mukaan. Keinua ei vielä voida ottaa radan yhteydessä, se on vielä vaiheessa, joten jätin sen suosiolla pois.

Tehtiin harjoitus miniesteillä ja yllättäen Umbralla löytyi taas vauhtia! Matalilla esteillä me tehtiin viime viikollakin, joten siitä ei ollut kyse. Oi oiskohan, oisihan valeraskaus menossa ohitse? Umbra teki hienosti töitä, meni ihan sinne minne piti ja kun miä olin kartalla, Umbra teki täysin oikein ja kolmosten rataa. Radalla oli takaakiertoja, pimeä putken pää ja tiukka vienti A:lle, muutamia vaikeita kohtia mainitakseni. Vähänkö olin ja olen iloinen. :)

Toisella kierroksella jaoin radan keinun kohdalta kahteen osaan, 8 esteen pätkään 10 esteen pätkään. Ja se meni tosi iloisesti, alkupätkällä taisin ohjata yhden kohdan itse väärin, mutta jatkoin vain matkaa. A:lla tuli toki pysäytykset, koska naksutin ja palkkasin kosketukset. Kepit, jotka menivät ensimmäisellä kierroksella täysin oikein, stiplattiin ja otettiin uusiksi. Pidempi pätkä, jossa oli mm. tosi haastava ohajuskuvio kahdella takaakierrolla kahdeksikon mallissa, meni sekin todella sujuvasti.

Tehdään nyt jotkut treenit mineillä ja katsotaan sitten tuota korkeutta taas uudestaan. Umbralla näköjään toimii se, mitä Anne sanoi, että sitä vedättää. Erityisesti alussa se ottaa vauhdikkaan lähdön, jos olen tarpeeksi kaukana siitä. Nyt on vaan niin hyvä mieli. Kiitos hyvistä treeneistä kuuluu osittain tietenkin Hennalle, jos luet tän. :)

2 kommenttia:

Rohto ja Ravja kirjoitti...

On kyllä kiva lueskella näitä Umbran agi-kuulumisia: mukavasti alkaa poltella jo itelläkin päästä jossain vaiheessa Rohton kans koettamaan agitouhuja :)

Katja kirjoitti...

Kiva kuulla sitten miten Rohtolla alkaa agility rullaamaan, jod tai kun aloitatte agilityn. Toki kaikki muutkin harrastukset on hyviä, kivoja ja koiralle tärkeätä aivojumppaa, mutta agility on miulle itselleni se tärkein, ainakin tällä hetkellä. :)