perjantai 14. elokuuta 2009

Umbra treenaa agia

Tällä viikolla Umbra on treenannut kahdesti agilityä, tiistaina ja tänään perjantaina. Tiistaina tehtiin vekki-treenejä circuit training meiningillä ja saatiin niitä tehtyä ihan ok, vaikeammissa paikoissa en vaan aina meinannut löytää vekille oikeaa ja parasta paikkaa. Tänään tehtiin helpohkoa rataa, oisko esteitä ollut joku 16. Miä tein harjoitusta pätkissä, palkaten koiraa välissä.

Umbralla painaa valeraskaus vielä, hiukan on vauhti ja into kateissa, mitä ei ollut ennen juoksuja. Tänään sain sen kuitenkin leikkimään jo tutulla draivilla jonkin verran, mutta lelupalkkausta ei pystynyt koko treenejen läpi viemään, vaan suosiolla käytin nameja, kun kiinnostus leluihin laski.

Kaivelin edellisten juoksujen jälkeisiä meinikejä tuolta blogiarkistosta ja sellaisen huomasin, että sielläkin oli vauhdin kanssa tekemistä. Siististi Umbra tekee kaiken, mitä siltä pyydetään, mutta vauhtia ja intoa saisi nyt olla enempi. Pitää taas panostaa palkkaamiseen, niin leikkeihin kuin namipalkkoihinkin ja kerätä lelut lattioilta, jotta treeneissä leikkiminen olisi erityisen kivaa ja hyvä palkkio.

Jotta nyt ei takerruttaisi liikaa siihen, mitä pitäisi parantaa, niin tosi hienosti Umbra on tajunnut agilityn juonen ja esteeltä toiselle edetään sujuvasti, jos vain ohjaaja on kartalla. :) Vakaa luotto miulla on siihen, että vauhti sieltä tulee, kun sitä oli ennen juoksuja jo maksiesteilläkin.

1 kommentti:

sosuka kirjoitti...

Hitsit, että odotan, että joskus näen Umbran tositoimissa, tähän asti on vain pitänyt yrittää kuvitella. Kerronnassa Umbra vaikuttaa kuitenkin vallan pätevältä pikku agilityoppilaalta. :)