keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Umbralle haltuunottoja ja valsseja

Tänään oli taas Umbran vuoro treenata. Ohjattuna treeninä oli kymmenen esteen harjoitus, jossa treenattiin haltuunottoa ja irtoamista. Se meni oikein hyvin. Ohjeeksi sain, että pitää luottaa Umbraan ja keskittyä ohjaamiseen. Tässä treenissä haltuunotot toimivat, kuten myös persjättö, jonka sinne tein. Umbra haki myös hienosti putken pimeätä päätä ja serpentiinikin saatiin sujuvaksi, kun vähän hinkattiin.

Itsenäisenä treeninä oli pakkovalssi treeni ja pieni radan pätkä, jossa tarkoitus oli treenata vekkiä (muurille), takaakiertoa ja valsseja. Susannan iloksi sain aikaiseksi ottaa kameran mukaan ja vielä pyydettyä treenikaveria kuvaamaankin meidät. Eli tässä näyte tältä päivältä. Rimat olivat 45 sentissä. Ensimmäinen takaakierto vähän takkuaa tässä kuvatussa versiossa, mutta ihan kivalta tämä näyttää omaankin silmään, vaikka suurimmat paukut ehdittiin ladata siihen ohjattuun treeniin. (seli seli. :) )


2 kommenttia:

sosuka kirjoitti...

Tuohan näyttää suorastaan AGILITYLTA... :D Vielä minä livenäkin tuota teidän touhua näen joku päivä. Kiitos Katja videopätkästä!

Koko suku on tänään treenannut agia, kun sekä Luna, Ursa että myös Hippa pääsi tänään treenailemaan. Viimeiseksi mainittu oli tietysti pätevin... ;) - ainakin sillä oli kivaa hallilla.

Katja kirjoitti...

Tää oli vähän niinkuin Umbran lahja siulle. :)