maanantai 30. marraskuuta 2009

Keksi ui, Umbra treenaa

Käytiin perjantaina uittamassa koiria, Keksi pääsi koirista mukaan meidän hierojan oltua sitä mieltä, että se voisi tehdä hyvää sille. Keksi ui tosi hienosti. Se ei mennyt altaaseen vapaaehtoisesti, mutta ponnisti hienosti luiskalta uimaan ja ui tosi reippaasi, keskellä allastakin välillä paineli menemään. Uinti sujui koko ajan paremmin ja liikkuvuus lisääntyi.

Umbra puolestaan oli eilen treeneissä. Miä vedin ne, mutta otin ensimmäiseksi Umbran kanssa harjoitusta, jonka teemana oli 180 asteen käännökset ja välistävedot. Persjätöillä mentiin aika pitkälle ja välistävetoja treenattiin. Persjätöt toimi, mutta välistävetojen kanssa oli vääntäminen, lähinnä se oli taas se oma ajoitus, mistä kiikasti. Vauhtia ja intoa Umbralla oli tosi hienosti, meillä oli hauskaa. :)

2 kommenttia:

Rohto ja Ravja kirjoitti...

Oispa kiva olla kärpäsenä katossa teijjän agireenejä kattelemassa :) Ens huhtikuussa Umbra mölleilee Katselmuksen agiradalla, eiköstä joo? Vai joko se on siihen mennessä ehtiny startata virallisissa? ;-D

Katja kirjoitti...

Jos tullaan Katselmukseen ja siellä on agikisat, niin ehkäpä mölleilläänkin ellei Umbra oli juoksuinen vai valeraskauden kourissa.