maanantai 18. tammikuuta 2010

Hierojan käynti ja agitreeniä

Meillä kävi viime keskiviikkona hieroja katsomassa Keksiä ja Umbraa. Keksiltä löytyi lavan takaa sellainen pieni muhkura, joka kyllä pehmeni ja katosi käsittelyssä. Jatketaan lihashuoltoa saatujen ohjeiden mukaan ja lisätään pikkuhiljaa liikuntaa. Umbralla oli selän lihakset arkoina ja hännän juuren lihakset. Tätä ei ollut viimeksi, joten hieroja oli sitä mieltä, että todennäköisesti se johtuu tästä valtavasta lumimäärästä tai oikeammin siinä pomppimisesta. Toisaalta se on hyväkin merkki - Umbra käyttää näitä lihaksia, mikä tarkoittaa, että ne saadaan kasvamaan, kun jatketaan samaan malliin. Lisäksi tietysti lihashuoltoa Umbralle.

Eilen oltiin agitreeneissä ja otettiin haltuuotto treeniä cirquit meiningillä. Umbra jaksoi treenata hyvin, vaikka tehtiin aika reilusti toistoja. Harjoitukset tehtiin mediesteillä ja matalilla makseilla. Umbra hyppäsi hyvin nuo korkeammatkin esteet.

Puomi-putkiansalla otin ensiksi puomille menoa, kun tiedän, että putket vetää Umbraa. Pääsihän se sinne sujahtamaankin, mutta sain sen parin virheen jälkeen hienosti puomille ja vauhtiakin oli hyvin. Tän jälkeen oli tietysti vaikeampi saada putkeen, mutta sain lopulta. Tässä harjoituksessa oli haastetta, putken päät olivat ihan puomin ylösmenossa kiinni, joten olen tosi tyytyväinen. Myös se, miten Umbra otti kontaktit ja on saanut vauhtia puomille oli ilahduttavaa. :)

Sitten otettiin keinua ja sille irtoamista. Miä otin sitä avustajan kanssa niin, että se pehmensi laskua, kun umbra pääsi viimeksi keinua treenatessa säikähtämään sitä. Nyt se meni tosi heinosti ja otti alastulonkin tosi tarkasti.

Sellaisessa hyppy-haltuunotto harjoituksessa Umbra kierähti yhdessä kohdassa turhan lenkin, mutta miä sain sen jäämään pois aikaistamalla omaa ohjausta ja liikettä. Myös parissa muussa harjoituksessa painittiin tämän miun liikkeen parissa, mutta saatiin hyviä toistoja. Ihan lopuksi miä otin vielä keppejä, jotka sujui hyvin, Umbra on selkeästi oppinut niitä, nyt se meni ne ilman käsiohajusta 3-4 kertaa, niin että käsi oli vain tukena, mutta ei ohajannut. Viimeisellä toistolla jouduin vähän auttamaan, mutta tässä vaiheessa oltiinkin treenattu niin paljon, että se ei ollut mikään ihme.

Ei kommentteja: