maanantai 4. tammikuuta 2010

Tavoitteet vuodelle 2010

On aika arvioida viime vuodelle asetetut tavoitteet ja asettaa tälle vuodelle uudet.

Umbra:

Umbran kanssa vuosi 2009 sujui melko lailla suunnitelmien mukaan. Poropaimennuskokeeseen päästiin arpaonnen suosittua ja saatiin se läpi, rimaa hipoen tosin. Katselmuksessakin käytiin pyörähtämässä ja saatiin ihan kiva arvostelukin. Agilityä on treenattu ja siinä on kehitytty kovasti. Myös tokoa on treenattu hiukan, mutta ilman suurempia tavoitteita. Lisäksi aloitettiin haun treenaaminen silloin kun muilta jutuilta ehditään.

Vuonna 2010:
- Kaipa sitä arpaonnea pitää kokeilla, josko pääsisi sinne poropaimennuskisaan. Näillä näkymin ollaan jokatapauksessa lähdössä ainakin treenaamaan poropaimennusta, jos juoksut eivät estä tätä.
- Mahdollisesti Katselmus.
- Tänä vuonna Umbran kanssa olisi nyt viimeinkin tarkoitus korkata ne viralliset agilitykisat.
- Tokon ja haun treenaamista jatketaan omaksi iloksi ja pikkuhiljaa vaikeuttaen. Tokossa alokasluokan liikkeet, mutta myös ruutua ja noutoa jne, että se olisi kivaa sekä mielekästä meille molemmille


Keksi:

Viime vuonna me saatiin se viimeinen nousunolla kolmosiin ja siellä on kisattu ja haettu kisavarmuutta. Keksi alkaa näyttää merkkejä ikääntymisestä, joten se jää viimeistään ensi kesänä eläkkeelle virallisista kisoista, mahdollisesti jo aiemmin, koska medi esteet on sille korkeat ja miä en halua särkeä sitä. Agilityn treenaamista jatketaan niin kauan, kun koira haluaa ja sen terveys sen sallii. Tokossa tavoitteet täyttyi, kun käytiin kolmissa tokokokeissa viime vuonna ja kolkuteltiin ykköstuloksen rajaa.

Vuonna 2010:
- Agilityn treenailu jatkuu.
- Ehkä vielä joitakin startteja kolmosissa, sitten eläkkeelle kisoista.
- Tokon treenailu jatkuu.
- Ainakin yhdet tokokokeet, ehkä muutamat, jos ehditään ja mahdutaan mukaan. Tavoitteena ensimmäinen ykköstulos?

Tosca:

Toscalle ei ole mitään kummempia tavoitteita, Toscan kuntoa ylläpidetään ja se pitää itse lenkkeilemällä reippaasti ja kirmailemalla Umbran kanssa. Tosca jatkaa sen ykkösharrastusta, joka on saunominen. Tosca tulee aina kylpyhuoneeseen pyörimään, kun me saunotaan ja aina se otetaan mukaan sinne. Myös Keksi on oppinut pitämään saunomisesta ja on myös alkanut pyytää sinne, vaikka alkuun ei siitä tykännytkään.

Ei kommentteja: