torstai 21. tammikuuta 2010

Ja taas agia Uuvelle

Eilen oltiin treenaamassa agilityä Umbran kanssa. Meillä oli ohjattuna treeninä irtoamista, itsenäisinä niistoja eritavoilla, hyppytekniikkatreeniä ja sitten otin keppejä.

Kepit meni tosi hienosti. Umbra hakee jo sisäänmenoväliä ihan oikein ja niillä on oikein kiva rytmi, ei mitään hipsuttelua. Kepeille sitä vetää hyvin sellainen uusi lelu: Kissoille tarkoitettu vinkuhiiri. Jostain syystä tämä "kummitädiltä" saatu joululahja on ihan huippu. Umbra on NIIN hauskan näköinen, kun se myyrästää tätä vinkulelua. :)

Hyppytekniikka treeneissä ei ensin osunut askeleet kohdalleen, tarkistin välit 6 askeleelle ja heti alkoi sujua paremmin. Muutaman kerran meni tosi hienosti in-out systeemillä. Namikuppikin veti Umbraa kiitettävästi. Tästä on hyvä jatkaa näitä.

Niistot on Umbran kanssa vaikeita sen oman liikkeen pysähtymisen, hiljenemisen vuoksi, mutta saatiin niitäkin muutama ihan ok suoritus. Näitä paljon lisää ja muutenkin tiukempaa kääntymistä.

Ohjattu treeni sujui jees. Siinä oli vastaisen käden käyttämistä ja sellainen kohta, missä koiraa ohjettiin hypyltä putkelle niin, että välissä oli toinen hyppyeste. Umbra paukutteli muutaman kerran sen väärän hypyn siitä, mutta jälleen kerran, kun sain oman liikkeen kohdalleen, saatiin onnistunut suoritus. Tosi kiva treeni, vaikka olikin aikas haastava.

1 kommentti:

Kati kirjoitti...

Moikka! Käypä kurkkaamassa tyttöjen blogista meidän joukon uusi vahvistus :)