keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Lomalla Mikkelissä


Kitka 11 viikkoa


Miä pakkasin maanantaina koirat autoon ja tulin Mikkeliin lomailemaan. Koirat tykkää olla täällä, kun on iso piha ja tuoreita vaikkakin tuttuja lenkkimaastoja. Umbra ja Kitka on innostunut leikkimään tuossa pihalla ennennäkemättömällä innolla ja niitä on ollut tosi kiva seurata. Kitka on saanut myös tutustua miun porukoiden koiraan Leijaan. Aluksi kumpikin pelkäsi toista hiukan, mutta nyt ne hyväksyvät toisensa hiljaisesti. Kitka antaa hienosti Leijan olla rauhassa, eikä kiusaa sitä.



Kitka ja Leija


Kitka pääsi myös eilen miun mukaan kaupungille. Me treenattiin hihnakävelyä, miä käytän nykyään Keksin turvavaljaita Kitkalla hihnatreeneissä, se on selkeästi rauhallisempi tukevissa valjaissa kun pannassa. Pantaa pidetään sitten lenkeillä vapaana hilluessa. Kaupunkiretki sujui tosi hyvin ja väsytti pennun aivan miun suunnitelman mukaan. Miun piti nimittäin ottaa se mukaan, kun miulle tehtiin ripsien pidennykset (wow!). Miä en voinut jättää Kitkaa miun vanhempien luokse, koska se ei vielä osaa olla pitkiä aikoja yksin ja toiseksi miä epäilin, että se olisi syönyt sillä aikaa jotain luvatonta. Niinpä Kitka kaupunkiretken päälle pääsi miun mukaan tuonne ripsien laittoon ja nukkui koko ajan kiltisti kompostiaitauksessaan, joka miulla oli mukana. Tänään koirat on vaan hengaillut tuossa pihalla, kohta voisi lähteä pienelle metsälenkille.



Umbra lekottelee



Keksi lekotelee



Kitka kitkee kasvimaata.



Ja tulee kutsuttaessa hienosti pois niistä hommista.



Moni on kysynyt, onko Kitka saksanpaimenkoira, johtunee varmaan noista lörpöttimistä.



Umbra ja Kitka leikkii












...ja leikkii.


On ihana katsoa, miten Umbra tykkää Kitkasta. Se leikkii sen kanssa riittävän varovaisesti, ettei miun tarvii olla huolissani, vaikka leikki onkin välillä aikamoista haipakkaa. Jälleen kerran miä aliarvioin Umbran. Miä epäilin etukäteen, että se hyväksyy pennun pitkän ajan kuluttua pitkin kynsin ja hampain, mutta toisin kävi. Kaksi viikkoa pennun saapumisesta, ne on ihan parhaat kaverit. :)

Ei kommentteja: