maanantai 28. heinäkuuta 2008

Keksi näyttelytreeneissä.

Keksi on siis menossa sunnuntaina 3.8 elämänsä ensimmäiseen näyttelyyn. Mahdollisesti näyttelyt jäävät myös viimeisiksi ellei ihminen sitten hurahda...

Tänään oltiin siis oman yhdistyksen järjestämässä näyttelykoulutuksessa. Harjoiteltiin ekonomista handlausta, seisottamista, käsittelyä, kolmio- juoksua, suoralla juoksemista ja sitä perus ympyrää. Vetäjällä oli paljon hyviä vinkkejä, joita en itse olisi tullut edes ajatelleeksi, joten hyvä että menin. Aina oppii jotain. :) Nyt on hiukan varmempi olo sunnuntaita ajatellen.

2 kommenttia:

sosuka kirjoitti...

Joko on tukka leikattu? (Voi surkeus toisen liehulettiä...) Toivottavasti se kasvaa Keken päähän uudelleen, se on niin olennainen osa Keksin Hessu Hopomaista lookkia.

Ehkäpä me jopa päästään ennen sunnuntaita jutskailemaan puhelimessa, vaan yhtä kaikki tsemppiä - olethan onneksi pahimmista esittämiskrampeista päässyt jo Umbran kanssa (Joka on teidän lauman varsinainen kehäkettu! (juupajuu...)).

Katja kirjoitti...

Tukka leikattiin jo viikko sitten,että ehtii tasaantua ja asettua. Perjantaina on vuorossa valkoisten alueiden, hännän ja korvien pesu. Sain neuvon olla pesemättä koko koiraa, ettei turkin kiilto häviä juuri ennen näyttelyitä. Miäkin toivon, että Keksin liehuletti kasvaa takaisin, se näyttää ihan liian normaalilta tällä hetkellä. ;)

Umbran esittämisestä on toki hyötyä, Keksin kanssa vaan piti löytää sille sopiva juoksuvauhti (kun Umbran kanssa saa juosta aika kovaa) ja se pitää seisottaa niin, että miä olen alhaalla, että se ei tuijota miua niska kenossa.