maanantai 21. heinäkuuta 2008

Umbran treenaa agia 21.7.

Tänään päästiin taas treenaamaan agilityä. Otetiin yksittäisenä esteenä puomia, rengasta ja pussia. Puomissa ja renkaassa ei ollut mitään ongelmia. Pussinkin Umbra oli tajunnut, vaikka edellisestä kerrasta onkin jo aikaa. Typykkä meni sen ongelmitta, ilman apuja.

Näiden lisäksi otetiin viiden esteen pätkää, jossa oli yksi takaaleikkaus ja yksi välistäveto. Muutama yritys kaatui joko siihen, että Umbra läksi omia aikojaan tekemään hommia tai siihen, että minun ohjaukseni tökki. Saatiin kuitenkin kuvio lopulta sujumaan.

Otettiin treeniä vielä toiseen suuntaan. Sen kanssa tahkottiin enemmän, mutta saatiin lopulta menemään. Tästä harjoituksesta olisi jäänyt kuitenkin huono maku molemmille, joten tein vielä samoista esteistä U:n mallisen harjoituksen, jossa oli puomi-hyppy-putki-hyppy-hyppy. Tämä sujui hyvin.

Tämän päivän iloinen yllätys oli myös se, että ensimmäistä kertaa maksi - korkeudessa (maksien alimmassa ja/tai toisiksi alimmassa kannattimessa) olleet hypyt eivät tuottaneet Umbralle mitään ongelmia eikä se yrittänyt alittaa niitä. Välillä matka katkesi hypyillä, mutta tämä johtui enemmänkin siitä, että ohjaukseni on vieläkin myöhässä.

Ei kommentteja: