keskiviikko 24. syyskuuta 2008

20.9. Tamperella agikisoissa

Lauantaina me oltiin kisoissa Tampereella. Tuomaroinnista vastasi tuomarikoleegio, joten tuomarit vaihtuivat aina parin luokan välein. Meillä oli toisena tuomarina Seppo Savikko ja toisen (naistuomarin) nimeä en muista. Radat olivat hauskoja ja haastavia. Ensimmäinen rata oli huimat (yli) 190 m pitkä ja ihanneaika 58 s. Toinen rata oli huomattavasti lyhyempi, sillä ihanneaika oli 48 s.

Ensimmäiseltä radalta tuli 5. Keksi pudotti yhden riman, ennen puomia olleelta hypyltä. Plääh. Varsinkin, kun Keksin aika oli voittanutta koiraa 4 s nopeampi ja tuloksen saaneista kolmanneksi nopein. Hauskaa oli se, että luokan voitti toinen liero! Tähän rataan olin kaikkiaan tyytyväinen, rataantutustuminen ja suunnittelu meni nappiin, tuo yksi rima saattoi tulla alas sen takia, että sanoin seuraavan esteen (Puomi) hypyn kohdalla.

Toiselta radalta tuli 20. Keksi pudotti neljä rimaa, mitä ei ole tapahtunut aikoihin. Hiukan epäilen, että rankat Orenius-treenit veivät veronsa. Tiputtaminen oli myös miun ohjausmokaa; eka rima tippui, kun valssasin huonosti, sen jälkeen kaksi todennäköisesti siksi, että Keksin rytmi sekosi enkä miä malttanut odottaa sitä. Tyhmä ihminen sinulla Keksi, anna anteeksi. Yksi rima tippui vielä tiukassa kohdassa, epäilen, että meni väsymyksen piikkiin. Muuten rata oli ehjä kokonaisuus, koira kulki sinne minne pitikin ja itsellä oli hyvä mieli. Katkaistiin ainakin tosi pitkältä tuntunut hylkyputki. :)

Ei kommentteja: