maanantai 8. syyskuuta 2008

8.9. Umbran agitreenit

Eilen treeneissä oli ohjattuna treeninä irtoamista ja itsenäisinä treeneinä keppejä, hyppytreeniä ja kontakteja.

Miä aloitin kontaktitreenillä ja yllätyin iloisesti. Uu kun juoksi puomille vauhdilla ja etsi tosi hyvin alastulokontaktin istuen sinne. Parin toiston jälkeen otin targetin mukaan kuvioon, ensin totutin se siihen ylipäätään. Näissäkin toistoissa Umbra istui kontaktille namit syötyään. JES! Tän jälkeen otin kontakteja niin, että juoksin reilusti alastulokontaktin ohitse ja silloinkin Umbra poimi namit ja jäi istumaan. Nyt miä oon iloinen!

Myös keppitreenit sujui hyvin. Otin ensin keppejä kuudella kepillä, sitten 2 x 6 ja lopuksi vielä kaikki 12 putkeen. Umbralla oli hyvin vauhtia ja miun avut oli vähäisiä.

Hyppytreenissä ongelmana oli lähtö, Umbra lähti tekemään ennen lupaa ja ennen kun olin asetellut sen alkuun. Parin karkauksen jälkeen sain sen vierelle hienosti ja hypyt itsessään oli sille lastenleikkiä. Otin näitä toistoja kaksi, mutta koska molemmat menivät hyvin ja virheettömästi, ei otettu enempää toistoja.

Viimeiseksi me mentiin vielä tekemään ohjattua irtoamistreeniä. Siinä oli 4 hyppyä, putki, 3 hyppyä, putki ja 2 hyppyä aika suorilla linjoilla, putket olivat kaarena. Ensimmäiseen putkeen Umbra irtosi kuin ammuttuna. Sen jälkeiset hypyt oli sille kuitenkin jostain syystä vaikeita ja myös toinen putki. Tää voi liittyä siihen, että kentällä oli jo tässä vaiheessa tosi pimeätä. Sain Umbran kuitenkin menemään putkeen ja siitä isot palkat. Oon kuitenkin tosi tyytyväinen siihen ensimmäiseen suoraan, se meni tosi hienosti! :)

Ei kommentteja: