perjantai 18. huhtikuuta 2008

Agility treenejä ja flättejä.

Tiistaina 15. päivä meillä oli illalla vapaat ratatreenit. Teimme pientä radanpätkää, koska osallistujia oli vähän ajatellen koko radan rakentamista. Harjoituksessa tehtiin koiran kanssa irtoomista ja haltuunottoa, mukana oli niin kepit kuin A:kin. Treenit sujuivat hyvin, vauhtia riitti.

Eilen perjataina virallisissa treeneissämme otettiin ohjauskuviota, joissa koira piti saada kulkemaan oikea rata kohtuullisen lähekkäin ja lomittain olevien hyppyjen takaa ja edestä. (Nyt saisi olla se skanneri, niin voisi skannailla kuvia. No, mikä tärkeintä, treeni meni hyvin, minun pitää vain muistaa antaa Keksille tilaa, eikä tehdä liian laajoja kaaria oikaisu ja eikä esteelle viemistä varten.

Umbra oli mukana, koska minulla on ollut niin kiireinen viikko (tai oikeastaan kaksi päivää tosi kiireisiä, muut melko kiireisiä: töitä, koulua, lopputyötä ja päättöharjoittelua) , etten ole ehtinyt panostamaan koiriin. Ajattelin, että sekin saa näin hiukan aktivointia. Tarkoitukseni ei ollut treenata sen kanssa, mutta pakkohan sitä hiukan oli koittaa, kun kentälle asti oltiin tultu. Otin rengasta, mikä oli Umbralle hankala, mutta mistä se lopulta meni pari kertaa. Otin myös hyppyä, ensin ihan matalalta muistin virkistämiseksi ja sen jälkeen korkea medi/matala maxi korkeudesta. Otettiin myös putkea muutamia kertoja niin, että se oli jo hiukan kaarella.

Umbrasta taisi kyllä olla kaikkein parasta se, kun treenien jälkeen treenikaveri haki nuoremman flättinsä kentälle ja Umbra sai juosta ja leikkiä tosi nopean kaverin kanssa. Tosi hyvin Umbra pysyi kaverin perässä, mutta avoimemmalla paikalla se kyllä olisi jäänyt auttamattomasti toiseksi, on noissa fläteissä sen verran vauhtia. :) Kaikkiaan oli kiva ilta ja hyvä, että pysyi tekemään päivästä hauskan vielä illalla molemmille nuoremmille. :) Tänään me nähdään pitkästä aikaa Luna (äiti), Ursa (siskopuoli) ja Susanna (juuresmuori)! :)

Ei kommentteja: